AnaBe´ Niche parfumeri og min nye signatur duft

Red ruffled knitwear

| Sponsoreret af Bubbleroom |

Først skulle jeg måske lige undskylde for stilheden på bloggen! Det har været total mod min vilje og i virkeligheden vildt frustrerende – men at steppe min online tilstedeværelse up, har været sværere end du måske lige kan forestille dig. – Det at være blogger giver ofte en automatisk antagelse, at man bare kan pumpe indhold ud som en skør workaholic – og permanent har ord, der flyder – men dette er absolut ikke tilfældet for mig i øjeblikket.

Gina tricot ginamyway nadialine von bach ruffle knitMåske er det fordi jeg sidste uge måtte henkaste mig til tårnhøje infektionstal og en slem influenza. Det er i bund og grund utrolig ærgerligt når man kæmper med noget man ellers til dagligt, finder som det nemmeste i verden – men heldigvis har det hjulpet at trække vejret, erkende at jeg kun er et menneske – og så lagt det hele, lidt på afstand.

Nye items i gardaroben 

For nylig postede jeg indlægget My bubbleroom delivery. Her linkede jeg til nogle af de fineste Chiara forthi og Bubbleroom køb jeg gjorde mig under det vilde Januar udsalg  – og selvfølgelig har jeg glædet mig til at vise disse items in actions.

gina tricot - chiara forthi - zadig et voltaire - nadialine von bach - red ruffled knit


Shop The Look  | Ruffled knitwear (similar)  | High waist jeans | Chiara Forthi Boots |


chiara forth high waist jeans - nadialine von bach

Vi må bide de kolde vinter temperature i os, lidt endnu – derfor tænker jeg at det ideelle element at bære, når det er så koldt, er noget der holder på varmen, men samtidig ser stilfuldt ud – et godt eksempel er  min nye overdimensioneret strikstrøje fra Gina Tricot? Den er feminin, cool og elegant ( Og så ved i hvor højt jeg elsker cute details, som flæser nu engang er) – Desværre er den ikke at finde  online – istedet skal du kigge efter den i butikkerne. Lak bootsne har i set før, men lets be honest – de tar et hvert outfit til “the next level”.

Lad mig vide hvad i synes om mit #GinaMyWay look? – og må i så have en rigtig dejlig aften <3 – Jeg bliver under dynen et par dage endnu.


Photo Michael Sell

1 kommentar

 • Martin

  Hej Nadia.
  Rigtig dejligt at du er tilbage på bloggen, du er savnet ( kan kun svare for mig selv ).
  Der er rigtig mange, der har influenza for tiden, håber du har det bedre nu, så har M måtte klare, mad, rengøring osv osv. 😉
  Jeg vil snart møde dig, igen. 😉
  Har du været, nede på det nye sted, i din stue etage ?
  Knus Martin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AnaBe´ Niche parfumeri og min nye signatur duft