Uhelbredelig - "Det var som at få en mavepuster"

Project Lashes – Eyelash activating serum

M2-1M2-6M2-2M2-3| Click to shop M2 eyelash activating serum Oil free Eye Make Up Remover |


Jeg har faktisk prøvet 2 forskellige  øjenvippe serumer, som har kastet gode resultater efter sig, dog er jeg blevet informeret om at disse serumer er skadelige for øjet, hvilket selvfølgelig gør mig en smule bekymret – men også ked af at jeg har anbefalet dem, her på bloggen- håber ikke jeg har været med til at forårsage øjenskader.. I stedet har jeg fået fingrene i en M2 eyelash activating serum, som er godkendt på det danske marked, og som jeg flere gange uafhængigt af hinanden, har hørt rigtig godt om. Siden modeugen i start februar har jeg brugt min serum 2 gange dagligt. Hver aften inden jeg går i seng og om morgenen efter badet – og faktisk allerede efter knap 4 uger, kan jeg se en lille bitte forandring. Glæder mig til at se hvad der sker de kommende 2 måneder. Vipperne skulle efter sigende blive længere, kraftigere og ikke mindst mørkere? M2 er rigtig dyr, men den er drøj i brug og holder rigtig længe –  Her kan du spare penge på at købe din egen M2 eyelash activating serum 

Er der nogle af jer skønne læsere der har erfaring med M2 øjenvippe serum?


2 kommentarer

 • Maja

  Hej Nadialine,

  Jeg har siden sommeren 2015 brugt M2 serummet, og jeg elsker det! Mine vipper er blevet såå lange og fine.
  Tagger dig lige i et af mine billeder på instagram, så kan du se 🙂

  Kh Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nadialinevonbach

   Hej maja. Fedt du lige taggede mig på dit insta billede. wow hvor er de flotte. håber mine bliver ligeså flotte. tak fordi du ville dele din erfaring med mig og de andre der læser med. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhelbredelig - "Det var som at få en mavepuster"