Shop my selfie - Buy basics

Pretty Pastels

pastel house 6pastel house 3 thispastel house 4PastelHouse cutpastel house 2 thisClick to shop | Sunglasses (similar) | Print top T-shirt | Metallic Narrow belt  (Similar) | Cut off Shorts (similar) | Round crossover bag (similar)


A whole week I asked Steph to go back to this beautiful building and shoot. I mean, what the hell is it with me and pastels? But take a look. Dont you agree? It is nice! Right?  I literally see it as art and my creative mind loves it.. It’s probably one of the things I love most about traveling. – Abroad they´re not afraid to put colors on the agenda, compared to Denmark ( I really love where I come from, and Here is charming too) But I never fucking seen, such beautiful buildings in DK .. Life and my work as a blogger is such a journey, and I constantly think in terms that can make this platform even more interesting for you guys to come back to, and get your daily dose of inspiration. My passion is to be creative, to give something further and hopefully make this platform even greater than it is now. Dear readers, I would be the happiest girl in the world for your  feedback, opinions on the blog, my content, and also ideas for future content you would love to see. I hope you think this is a nice and inspiring place to visit, and that its worth sharing with your friends. Yesterday Steph got her first tattoo and (ofc) i was there to support  ma “sestra from another mestra”   – Later we celebrated  the tat. with “Burgers and coronas” on an unusually beautiful cafe, near the lakes, by the sunset.

En hel uge plagede jeg Steph, om at skyde billeder ved denne smukke pastel dør. Jeg mener, hvad pokker er det med mig og pasteller? Men se det lige! Er det ikke pænt??? Jeg ser det bogstavelig talt som kunst og mit kreative sind elsker det helt vildt. Det er nok en af de ting, jeg elsker allermest ved at rejse. I udlandet  er de ikke bange for at sætte kulør på dagsordenen, sat op mod kedelige leverpostejs Danmark. (Jeg elsker hvor jeg kommer fra, og danmark er da også charmerende) Men jeg har fandeme aldrig set så smukke bygninger her i dk, og det er da  heller ikke fordi jeg så tit ser en pastelmalet dør i gadebilledet. Dog kan jeg lige tilføje, at min egen hoveddør er lilla. haha.. Livet og mit arbejde som blogger er en kæmpe rejse, hvor jeg heltiden udvikler mig og tænker i baner der kan gøre Nadialinevonbach.com endnu mere interessant at vende tilbage til . Min passion er at være kreativ, at give noget videre og forhåbenligt gøre  denne platform endnu federe, end den er i forvejen. Kære læsere, jeg vil være den gladeste pige i verden, for lidt feedback, meninger om bloggen, indholdet og ikke mindst ideer til kommende indlæg i gerne vil se i fremtiden på Nadialinevonbach.com. Jeg håber i synes dette er et rart og inspirerende sted at komme, og at det er værd at dele med jeres veninder. plz let me know?? – Steph fik lavet sin første Tattoo igår, og jeg var selvfølgelig med da”sestra from another mestra” skulle ha blæk i armen – Senere blev det fejret med “Burgers og coronas”  på en ualmindelig smuk cafe lige ved søerne.  Her sad vi til solen gik ned,  hørte jazz, og vendte verdens situationen.

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Hej nadialine,
  Jeg elsker dit univers, og jeg synes kun det er blevet endnu bedre siden du er begyndt at rejse mere, jeg ved godt at man ikke kan rejse hele tiden, men det er nogen lækre indlæg der er kommet ud af det, og jeg syntes at du den seneste tid har virket mere i balance med dig selv, hvis det giver mening? 🙂 gerne flere af dine “how to basic” dem kan man altid bruge, evt. Hvordan kan man bruge et item på 3 forskellige måder eller noget i den stil 🙂 du har også haft noget diy ind over i julen, det var også super hyggeligt at følge med i 🙂 håber det var lidt af det du efterspurgte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Hej elisabeth, tusind tak for dit feedback, du kan tro jeg tar det hele til mig, og sætter pris på din tid, mening og ideer til fremadrettet indlæg. Det giver 100 procent mening det du skriver med at jeg virker mere balanceret i mig selv. det føler jeg bestemt jeg er. Jeg har haft et forfærdeligt år, hvor jeg mistede min mormor, som var en STOR del af mig ( hvilket satte mig fuldstændig ud af kurs) jeg er på vej tilbage, og jeg har aldrig været mere i balance med mig selv end jeg er nu. Kæmpe tak for din tid, interesse og pæne ord om mit univers.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop my selfie - Buy basics