A look to set you up for spring

Pretty Cool Items

pretty-cool-things-to-wearClick to shop / 1. Top with ruffle sleeves /2. Straight high ankle jeans / 3. Bathrobe / 4. Spa Body Cream / 5. Spa towel / 6. Fluffy flip flops  / 7. Enchanted garden Olivia Burton watch / 8. Slip ins / 9.Kiss me shirt / 10. Chiffon lace Kimono / 11. Lace up sandals / 12. Cross bode suede bag /


Hei Sweeties. Der findes så mange pretty-cool-items for tiden, at det ikke kan gå hurtigt nok til vi får løn. – Lad mig sige det som det er. Mit dankort gløder for at blive brugt. Især den fine bluse med flæseærmer (I ved jeg elsker flæser) og de fede jeans med blomsterprint, er under stærk overvejelse. Tænker det som et perfekt sæt, at byde April velkommen i. Skjorten med læberne er én jeg lige har modtaget i gave fra Rails og pigerne, fra mit ynglings Pr bureau Pressekontrakterna – Så cute! – og som i kan se længere oppe har den allerede været i brug, til et style jeg skød forleden dag. Billederne kommer snart op Btw. M. har inviteret mig ud at spise og i biffen i aften – Så resten af dagen skal bruges på fornuftig kæreste hygge. Er det ikke skønt? Må i ha en dejlig aften!

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

A look to set you up for spring