By the way #8 - Rygestop, Insta meet ups og nybygger drømme.

Pæne pasteller

 | ANNONCE FOR BUBBLEROOM |

Først og fremmest glædelig kvinders internationale kampdag. Jeg er dybt inspireret af kvinder der kæmper for det de tror på, kvinder der støtter hinanden, motivere og fejre hinandens succes. Kvinder der er gået forrest for at skubbe til grænser, været fremtrædende og ikke mindst inspirationskilder til,  at vi andre tør udtrykke os gennem stil,  kæmpe for vores drømme og har rettigheder til at være lige præcis dem vi er. Jeg er stolt af at være kvinde. Vi er et stærkt køn som foruden viljestyrke rummer kærlighed, medfølese, empati og søsterskab. Skal vi ikke bare blive enige om at vi er freaking awesome – sammen kan vi flytte bjerge! Lets celebrate girl power!! – og så ville jeg forresten lige vise jer dette awesome look.

Nadialine von bach bubbleroomDet er ikke så længe siden jeg i indlægget ” Best of bubbleroom -Styles der kan mixes og matches” fortalte om 5 piger jeg er begyndt at ses med hver tirsdag ( ind til videre). – Og lige nettop dette style, er fra vores første “date”  – (Typen der prøver at ignorere vintervejret, ved at iklæde sig forårs farver fra top til tå)  – Det skal dog siges at dagen hvor vi skød disse billeder var en af de mere solrige!!

nadialine-bubblerooms-pink-pants


Click to shop  | Blue Jacket  | Chiara Forthi t-shirt | Dusty pink Trousers  | Ankle Heels  | Zadig et voltaire bag  |


nadialine-bubbleroom-ss18

Hele ideen med at mødes med disse piger er i bund og grund at skabe et netværk af stærke kvinder hvorpå vi sammen kan værne om en fælles interesse og passion for at skabe inspirerende content, og være hinandens sparrings partnere i en verden hvor rigtig mange holder deres kort tæt.

nadialine-von-bach-chiara-forthi-minimum-blazerTil de lyserøde suitpans hører også en blazer, som endnu ikke har været i brug – Dog tænker jeg at rocke hele sættet i morgen, hvor jeg skal deltage i optagelserne til den populære tv serie Perfekte steder, som kører på tv2 zulu og senere ud og spise med nogle venner på Madklubben.

nadialine-bubbleroom-6

Til sidst før jeg hopper i seng! – Husk en vaske ægte power woman er hende der griber chancerne, hviler i sig selv, baner vej, hiver andre med op, tror på sig selv, og gør drømme til virkelighed. Take a minute to acknowledge what a freaking boss you are!

Hvad er en power woman for dig? Smid en kommentar inden du smutter, det ville jeg sætte kæmpe pris på.


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #8 - Rygestop, Insta meet ups og nybygger drømme.