Blueberry salmon salad

Olympus Pen F – Cool tools & must have lenses

Jeg får ofte spørgsmål omkring min fotografering og skrev sidste uge om min bedste investering nogensinde, Nemlig mit nye Olympus pen F Kamera. Et lille kompakt kamera, der snildt kan være i  håndtasken, er nemt at arbejde med, og på mange måder (i min optik) kan måle sig, med diverse dyre spejlrefleks kameraer (kvalitetmæssigt) – I mit tidligere indlæg var jeg inde på kvaliteten,  Wifi connection, Min ynglings funktion, og designet. Idag vil jeg fortælle om de to objektiver jeg arbejder med, samt vise forskellen på hvordan jeg bruger dem. Desuden viser jeg endnu en ynglings funktion, vi i selfie generationen, næsten ikke kan leve uden. – Er du på jagt efter et lille kamera som både ser fint ud og samtidig tar super gode billeder, er jeg sikker på du vil kunne lide dette.

Nadialine von b Olympus pen F

♡ Olympus 14-42mm f3.5-5.6 Pancake (objektiv)

Dette objektiv er faktisk en rigtig god allround zoom linse, Som er perfekt til mange situationer. Jeg brugte faktisk kun denne linse i Tokyo og på Filippinerne, fordi den er så alsidig. Ellers bruger jeg primært Linsen til billeder, hvor jeg gerne vil have omgivelserne med. – Feks som billedet Steph fangede af mig på toppen af Domkirken i Milano (dog med Olympus pen E pl7 – men med samme linse) eller som billedet længere nede hvor detaljen med  Gulv-til-loft vinduerne spillede en større rolle, for det endelige billedet. Ligeledes outfit billeder som det jeg har tilføjet fra den smukke trappe, på vores hotel i Tokyo. Her er det ikke bare kjolen jeg ville have fokus på, men helheds-uddtrykket. (Håber det giver mening)

14-42 mm linse olympus pen smashbox event - Nadialine von bachduomo di milano- Nadialine von bachsara storm - sjinjuku tokyo - nadialine von bach

Olympus 45 mm  Must have (objektiv)

Denne lille fyr er en hver bloggers favorit, også min. 45 mm linsen er et M U S T, eftersom den  giver et skarpt motiv, dybde i billedet og en lækker slørret baggrund. Se bare på billedet under denne tekst, sammenlignet med blomster billedet taget med 14-42 linsen (sikke en forskel) Det er også 45 mm linsen jeg fortrækker at tage alle mine outfit billeder og produkt billeder med. Dette er et fast objektiv, hvilket jeg skulle vænne mig til i starten, da man skal længere væk fra det man gerne vil tage billede af, sammenlignet med 14-42mm linsen. men til gengæld bliver billederne så lækre.

45mm linse olympus pemNadialine vo bach -dangleterre Nadialine-dangleterre-10 Olympus pen f 45mm linse

Billede fra min Instagram Take over på Rossopomodoro skudt med 45mm linsen (se alle billeder her)

Rosso5

♡ Selfie Friendly

LCD flip skærmen kan vendes i  flere vinkler til fotografering ved akavede vinkler. Feks ved selvudløser, Flatlays og selfies. Derudover er jeg kæmpe fan af, at jeg kan se sig selv, når jeg skal til at lave flere videoer til bloggen.

Ueno89Olympus Pen f selfie

Siden jeg købte mit Olympus Pen F kamera, har det siddet klistret fast på mig. Ikke én dag har jeg været hjemmefra uden det og det fortjener, fra hjertet, den varmeste anbefaling. Jeg er simpelthen vild med kameraet. – Dog har det Så mange funktioner, at jeg selv efter 3 måneder ikke kender til halvdelen af, hvad det rent faktisk kan.  Haha.

♡ Spørgsmål?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, så skriv dem endelig ned i en kommentar under indlægget. Så vil jeg svare så godt jeg kan. Det behøver ikke nødvendigvis være omkring selve kameraet, det kan også være hvis du mangler tips til hvordan du tager gode billeder til instagram ect. Feel free to ask.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blueberry salmon salad