En Bryllups situation

Old Navy Blue

nadialine-axel-tower-wonder-shoes-2nadialine-axel-tower-wonder-shoes7nadialine-axel-tower-wonder-shoes-3nadialine-axel-tower-wonder-shoes-4Ad-links / Navy blazer / Tight neckline top (similar) / white suit pants (similar) / Fishnet socks / Loafers /


Hei girls. Mit look fra sidste uge hvor jeg med min fotograf, nød en kop kaffe på Starbucks, og skød disse billeder. Det er ikke meget sommer vi har haft ind til videre, hvilket giver mig lyst til at stikke af til et eksotisk/varmt sted meget snart. M er i Sverige, og jeg har en sjældent gang Vores “mansion” heeelt for mig selv – hvilket giver mig ro til at arbejde igennem, på alle de ideer der florere rundt i mit hoved. Samtidig har jeg en masse spændende indlæg jeg gerne vil ha kreeret til jer, og et par videoer der skal klippes til min Youtube kanal. Fik jeg forresten fortalt at min Paris vlog er online og kan ses HER.

Hi girls. Just a few captions of my look from the other day. Was with my photographer, enjoyed a cup of coffee at Starbucks, and took these photos. It’s not much summer we’ve had so far!!! – Makes me wanna go somewhere exotic and warm very soon. M is in Sweden, which give me some time (alone) to create some future posts for you guys. Also theres a few videos to edit for my youtube channel. Did I tell you, my Paris vlog is online, and can be seen HERE. ( if you click the link, dont forget to subscribe to my channel. )


Photo Michael Sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Bryllups situation