Shop the look - Ruffles

Off shoulder on point

Nadialine rufflenadialine ruffles7nadialine ruffles20nadialine off shoulder rufflesnadialine ruffles20nadialine ruffles 6nadialine ruffles30


Jeg er så forelsket i denne Off shoulder skjorte med flæser fra H&M´s sommer kollektion, og lad mig bare fortælle som en opfølger på mit seneste indlæg, at jeg også har købt den i blå. For første gang længe, følte jeg at jeg ikke kunne leve uden. kender i følelsen?? Hvad synes i egentlig om farven på mine læber.? Kan ikke selv finde ud af, om jeg kan lide den (selvom det er en ret Hot farve for tiden) – Har været tidligt oppe idag, trænet og er nu tilbage på min laptop og arbejde resten af dagen. Jeg kan endelig løfte sløret en smule, for hvad jeg har været så spændt på at fortælle jer. Jeg har endelig lagt sidste hånd på et kommende samarbejde, der betyder at jeg i starten af næste måned rejser til  fuerteventura. How cool is that.?

I am so in love with this Off shoulder shirt from the H&m summer collection, and let me just tell (as a sequel to my last post) I also bought it in blue. I felt i had to buy it and couldn’t live without. know the feeling ?? Been up early today, went to the gym and are now back on my laptop for the rest of the day. I can finally unveil a bit, for what I have been so excited to tell you. I have finally put the finishing touches on a future cooperation, which means that om going  to  fuerteventura in just one month. How cool is that.? Stay tuned

 

1 kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop the look - Ruffles