10 ting om mig, du sikkert ikke vidste

New in + update på bryllups situationen

culture-leather-jacketEn lille update mens jeg nyder en kaffe, imellem Pr besøg og bryllupsgave indkøb. Trængte virkelig til kaffe og til at sidde ned. Jeg er freaking stresset. Skal købe 3 bryllups gaver og en dåbsgave – plus finde outfits. (var der nogle der sagde, rimlig dyr måned) – Men faktisk ville jeg vise jer et lille sneak peak på en læder jakke jeg idag fik, fra det danske brand Culture. Jeg spottede den under presse dagene, og nu er den altså blevet min. How lucky can one girl be. Glæder mig såå meget til at flashe den i et kommende style indlæg.

Just a little update while im enjoying my coffee, in between PR visits and wedding gift purchases. I’m freaking stressed. Should buy gifts for 3 weddings and one baptism – plus i need to find out what to wear. (who said expensive month) – Actually the whole idea of this post was to, show you guys  a little sneak peak on a leather jacket I got today. I spotted it at a PR agency few month ago during the AW Press Days, and now it became mine. How lucky can one girl be. I’m so excited to mix up a cool outfit featuring this leather love very soon. 


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig, du sikkert ikke vidste