Jewelry Organizing

MY skinny jean prayers – 60 days Bikram Yoga Challenge

Rise and shine Beauties. Jeg afsluttede min dag igår med starten på et nyt kapitel. Jeg Har nemlig besluttet mig for at gennemgå noget af en forandring. En forandring der til tider, vil blive  hård – men også en forandring JEG VED gavner mig, på rigtig mange måder.

Bikram_1 Bikram_2BikramthisIgår var min Første dag på en 60 dages bikram Yoga challange jeg har stillet op i samarbejde med Bikram Yoga Copenhagen. Mest for mig selv, men  ligeså meget for at inspirere jer. Jeg er fuldstændig sat op på det her, og jeg SKAL gennemføre det. Det bliver en hård rejse, men jeg ved også at jeg kommer ud på den anden side, som et helt nyt og stærkere menneske. Dag 2 er skudt igang, og jeg glæder mig til at have jer med på min rejse.

Hvad er bikram Yoga?

Bikram Yoga er en udfordrende 90 minutters yogaklasse, der består af 26 stillinger praktiseret i et 40 graders opvarmet rum. Klassen er designet til at gennemarbejde 100% af din krop, bringe din krop tilbage i balance, helbrede skader og skabe styrke og fleksibilitet. Klassens unikke sammensætning af stillinger er optimal for afgiftning af kroppen,  giver øget kredsløbstræning, forbrænder fedt, giver mere energi, lindrer stress og helbreder tidligere skader.

Bikram Yoga Copenhagen skriver : ” Give me 30 days, I´ll change your body – Give me 60 days I´ll change your life” 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jewelry Organizing