12 days of christmas - Blind folded Make-up challenge

12 days of christmas – Morocco Blogger Tour

blogger

Jeg er nettop landet i Kbh efter en fantastisk uge på Madeira i Portugal, Men som i ved, har jeg også fornyeligt besøgt Agadir i Marokko med en håndfuld andre danske bloggere, og det er nettop det dagens afsnit af 12 days of christmas skal handle om.  I skal nemlig med på blogger tur til Agadir. Husk at abonner på min youtube kanal HER (Så bliver jeg rigtig glad) Og så håber jeg selvfølgelig også du har lyst, til at deltage i dagens vildt lækre Give away.

Dagens Give Away : Moroccan oil – renew collection

11 kommentarer

 • Emilie

  Der er desværre ikke sket de vilde ting i år. Men en ting der betyder mindst lige så meget, er at jeg flyttede fra kollegiet og ind i en større lejlighed uden delekøkken! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  min bedste oplevelse i 2016 var da min mand og vores 2 børn rejste rundt i Thailandi 4 uger …det var SÅ skøntat være så intenst sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Jeg har selv været i thailand rigtig mange gange, og elsker smilets land. både landet men også befolkningen. wow 4 uger må ha været helt fantastisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Min største oplevelse i 2016 er klart da vi fik vores datter – men det var også stort da vi overtog vores hus og da vi fejrede vores søns 1års fødelsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie BS

  Jeg bliver også nød til at spørge, hvor er din grønne kjole fra? Den er simpelthen så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Den er fra H&M. 149 kr – tusind tak. jeg er også selv helt vild med den. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie BS

  Min bedste oplevelse i 2016, var da jeg rejste rundt i europa i en måneds tid sammen med min søde kæreste, der normalt bor i Malaysia, så ser ham ikke så tit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Lyder som en fantstisk oplevelse. vil også gerne selv til malaysia.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Min bedste oplevelse i 2016 er da jeg mødte en fyr som hedder Lasse, det fantastiske ved at møde ham, er at jeg har fået en bedste ven. Jeg kan komme til ham med alt, så vil han gøre alt for at hjælpe mig så jeg bliver glad igen. Han er min go to ven når jeg er glad,trist, ked af det eller når en anden emotion rammer mig. Han kan altid gøre mig i godt humør igen. Det er min bedste oplevelse for 2016. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Den bedste følelse man kan ha, er når man møder nogle mennesker i sit liv man har det dejligt med og kan regne med. det er noget jeg selv sætter stor pris på. Jeg har ikke særlig mange venner, dog er det et valg jeg har taget. Men de venner jeg har valgt at have tæt på mig, er uvurderlige. dejligt han gør dig glad og er der for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of christmas - Blind folded Make-up challenge