Camels

Moroccan style

nadialine-von-bach-moroccomorocco-gardenimmouzer- cascades agadirmarokko-car-3morrocan tea atlantic palace agadirnadialine-morocco

Ciao og glædelige mandag. Jeg er hjemvendt fra Marokko, og har simpelthen haft den fedeste tur. Trods den korte rejse nåede vi overraskende meget, og ligeledes fik vi skudt de vildeste styles, som bare ligger og venter på at blive postet. Der er så fandens pænt i Marokko, og som i ved har jeg en lille fetish, for smukke mønstrede og pastel farvede døre. Så i kan vel forstille jer hvor begejstret jeg har været, på denne tur til Agadir. (Der findes ikke andet end pæne døre, vægge, bygninger, og lofte i Marokko.) – for ikke at glemme deres Mint te, som er intet mindre end awesome. Hvad synes i forresten om billederne vi skød ved kamelerne?? – Jeg personligt, elsker dem!!!  Igår mødtes jeg med min amerikanske agent og partner Nickolas, der er på kort visit fra Californien – Ja faktisk rejser han allerede hjem idag. To bad! (Måske nogle af jer så min snapchap) Fik min første tur i en Lamborghini nogensinde..WOW en fed oplevelse! Måske jeg får råd til at købe min egen en dag!!! #DreamBIG – I morgen går turen til London, og idag har jeg en masse praktisk blog relateret arbejde jeg skal ha ordnet inden jeg måske på torsdag, tager en tur til Portugal. Det er ret crazy hvordan tingene flasker sig for tiden, nogle gange må jeg lige stoppe op og nive mig selv i armen, for at mærke om jeg er vågen! Kender i følelsen?


Photo credit Anders Elmshøj

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camels