Sådan opretholder du smukke negle og velplejede hænder + Rabatkode på 30% til et sæt negle hos Le Suzette

More layers please!

Lige som man håbede at foråret var på vej, blev jeg på årets første officielle forårs dag, spidset af med brain freeze på de 300 meter der er at gå fra min lejlighed hen til Ballerup centeret, for at handle. Shit det er koldt. Man kan næsten ikke få nok tøj på. Heldigvis er lag på lag super trendy. – Og hvis du vel og mærke mestre kunsten i at pakke dig ind, kan det være yderst delikat at se på.

London-5london5london-sizenadialine von bach london-3

Jeg elsker lag på lag – og faktisk er det ikke så svært at mikse forskellige under og overdele fra dit klædeskab til både hverdag og fest – Derfor får du her en lille guide til lag på lag looket, som foruden at holde kulden ude, også sørger for du ikke ender op med at ligne michelin manden.

Sådan mestre du lag på lag looket:

  • Vælg dine lag i forholdsvis tynde materialer. Hvis du trækker i dine allermest vamsede striktrøjer til lag-på-lag look’et, ender du med at ligne Michelin-manden! Brug i stedet tynde strikbluser, delikate bomulds eller mohair pullovers og fine knit dresses  – så kommer du ikke til at se tyk ud. – og så kan du evt hoppe i en pels jakke eller en tyk frakke som det yderste lag.
  • Vælg tøj i neutrale toner, der supplerer hinanden. Det ser langt mere elegant og roligt ud end skrigende farver med store kontraster. Hvis du er til skrappe farver, så nøjes med at vælge et lag med kulør og hold resten helt neutralt – eller vælg lag, der er tone i tone (som jeg)
  • Vælg forskellige materialer. Mix chiffon med bomuld, silke med strik og læder.
  • Kombiner løst tøj med stramt tøj. En løs kjole over løse bukser får dig ofte til at se uformelig ud – vælg i stedet smalle bukser eller tights forneden -Lige så foroven. Drop at trække i to løse items – træk i stedet i en stram, langærmet trøje inderst ( evt med høj hals) nogle flagrende ærmer eller en langærmet skjorte som stikker ud af den løse strik eller pullover du trækker i udover.

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Mangler du mere inspiration, kan jeg varmt anbefale at ligge et visit forbi min veninde charlotte caroline som mestre lag på lag looket til UG. Bare et lille tip.


 Photo Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan opretholder du smukke negle og velplejede hænder + Rabatkode på 30% til et sæt negle hos Le Suzette