Spring feels og en lille opdate på livet

Mit prikket suit og fødselsdags planer

Så er det næsten officielt sommer, hvis man skal tage vejret i betragtning. Jeg elsker når solen skinner – især når det er min fødselsdag og de lover op til 17 grader idag. Det er faktisk altid godt vejr den 30 april. Jeg husker faktisk ikke at det nogensinde har været dårligt vejr på min fødselsdag – måske 1 gang! Men det er vist også det. idag er dagen pakket med hyggelige ting. Kl 12.00 brunch med Emilie 14.30 Frokost med Mike og 18.00 fødselsdags middag med en håndfuld venner i charlottenlund, efterfulgt af en tur på bakken, hvor jeg tænker at vi skal ha en is til at afslutte aftenen med. Jeg har været oppe siden kl 6 i morges – kender i følelsen af at være så spændt på ens egen fødselsdag, at man bare ser frem til, at solen igen står op. Har drukket kaffe, været i bad og er nu hoppet i et rigtig lækkert outfit, klar til at vende næsen mod københavn og nyde resten af dagen i godt selskab. Min svigermor overraskede forresten lige med et lille visit og fødselsdagssang. Så sødt! men inden jeg drager afsted ville jeg lige vise jer det her lækre prikket suit, jeg allerede har haft på 2 gange, fordi jeg simpelthen bare elsker det. 


Shop |  Boots | blazer (soon) | Pants (soon) |


havde det ikke været fordi jeg allerede havde haft sættet på så mange gange, på så kort tid, var jeg også hoppet i det idag. Desværre kan jeg endnu ikke linke til det, da det endnu ikke er landet i butikkerne. Men Lover at Smide links op, så snart det er oppe. I stedet har jeg linket til støvlerne, som er en gave fra nelly.com – faktisk er de lige nu at 50% ned. Well nu må jeg hellere kridte skoene og komme afsted. Er allerede lidt forsinket. Må i ha en rigtig dejlig dag.

2 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  STORT tillykke med fødselsdagen 🎂 📦
  Ja selvfølgelig er det godt vejr idag 😉
  Der er jo mange søde mennesker der også har fødselsdag. 😂
  Jeg ønsker det bedste for dig i livet og at du får en god fødselsdag, hip hip HURRA 👏
  Fødselsdags knus herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Af hjertet tak martin. du er så sød og altid så god ved mig. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring feels og en lille opdate på livet