Sådan ungår du hårtab og irriterende tyndt hår

Mit bryllups outfit

nadialine-von-bach-culture-kattyu-dress-5nadialine-von-bach-culture-katty-dress-1nadialine-von-bach-culture-katty-dress-6nadialine-von-bach-culture-katty-dress-2_10a8725_10a8854Hej sweeties! I dag tænkte jeg det var tid til at vise jer, mit smukke outfit fra sidste uges bryllup. I al panik fandt jeg denne blomstrede Kjole, fra branded Culture og tænkte, det må være the Last minute solution.  Er helt vild med det blomstrede print! Brylluppet var mit første nogensinde, så det at finde en kjole var i sig selv en større opgave at løse – for hvad pokker tar man på?. Jeg har slet heller ikke vist jer disse smukke Velvet ankel heels på bloggen, som ellers har været nogen jeg har brugt flittigt. De er så skønne og så kan jeg godt lide at de er lidt ud over det sædvanlige.. Jeg havde selvfølgelig min lille Vintage Chanel hængende over skulderen, selvom der ikke er meget plads i den.! Kjolen findes også i et 2 delt sæt med nederdel og skjorte, som er værd at tjekke ud – ( Lig mærke til de små guld detaljer i kanterne. Så fint!)  – Mine  sko er desværre udsolgt (ikke overraskende når de er fra November sidste år) Derfor har jeg linket til et par sorte velvet boots man også kunne ha haft på til.  Lidt irriterende, men ikke desto mindre kan det bruges som inspiration for jer. Kys for nu


 Photo Michael Sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ungår du hårtab og irriterende tyndt hår