Revet ud af taxa i arme og ben

Mine 7 April Favoritter

mine 7 April favoritterApril sakker mod enden, men faktisk gør det mig ikke noget. April er måneden hvor jeg kom til verden, og dybest set kunne den ikke slutte bedre af, end at fejre min fødselsdag på søndag d. 30 April. Jeg har booket et værelse på Hotel Phoenix, og skal ha afternoon tea på Nimb med mine tætteste. Jeg glæder mig såå meget – Men inden da skal vi tilbage, til det dagens indlæg handler om – Nemlig mine 7 April favoritter .

Blandt denne måneds favoritter, finder du tasken der rocker mine forårs fornemmelser, produktet der plejer og farver håret, uden det behandles kemisk, Sko Comfort for alle pengene, værktøjet der renser din hud 6 x bedre end med hænderne og et produkt der med sikkerhed, får dig til at drømme om din næste ferie. Enjoy!

Zadig et voltaire boxbag ss171. Zadig et Voltaire Boxy python Bag 

I indlægget Mine 7 marts favoritter havde jeg også en fin sag med fra Zadig et Voltaire – And here we go again. Som jeg skrev i mit tidlige indlæg føles det virkelig som om jeg har fundet hjem, forstået på den måde at jeg har fundet et brand jeg kan identificere mig 100 procent med. Hele deres univers er lige mig – især denne Boxy phyton bag fordi den rummer uendeligt meget, har fine detaljer og skriger af forår.

Maria nila cacao intense2. Maria Nila Colour refresh 

Hvis du følger med på bloggen, min Instagram story og ikke mindst snapchat, vil du vide at jeg går igennem en process, hvor jeg prøver at gro mit hår langt, sundt og stærkere. Af den årsag, passer jeg ekstra godt på med at farve og varmebehandle mit hår. Men hvad gør man så hvis man trænger til forandring, og føler for at skrifte hårfarve for en stund? Colour refesh fra Maria Nila er simpelthen svaret! Jeg har før leget med denne serie – blandt andet da jeg rebelsk farvede mit hår pink.  Colour refresh er faktisk en  hårkur, men med farvepigmenter, som opfrisker din hårfarve og gør den ekstra intens – og så plejer den samtidig håret. I frygt for at fortryde et drastisk valg om at gå fra lyst til permanemt mørkt hår eller som jeg, gerne vil skåne håret for kemikalier, er dette produkt fra Maria Nila simpelthen et vidunder! Lad produktet sidde i håndklædetørt hår i ca. 30 minutter og Voila en forandring det kan gøre.

april-favorit-produkter

Click to shop / 1. Zadig & voltaire Boxy photon Bag / 2. Maria Nila Colour refresh / 3. Wonder Loafers / 4. Culture strap top / 5. Coconut leave-in spray  / 6. Sensai creamy soap  / 7. Clarisonic  /


3. Wonders (made with love in spain)

Jeg har nettop stiftet bekendtskab til et spansk sko brand – nemlig Wonders. Alle deres sko er lavet med kælighed og et meget detaljeret øje, for comfort. Jeg er simpelthen så glad for mine nye loafers, at jeg måtte have dem med i denne måneds favoritter.

Wonders loafers

4. Culture strap top 

Endnu et brand jeg er helt syg med – og så er det så dansk som det kan blive. Jeg har en svaghed for smukke blonder og fine “nude” nuancer – Derfor skulle denne fine top, selvfølgelig have en plads i min ss17 garderobe. Glæder mig inderligt til lunere temperaturer – hvor jeg med sikkerhed skal rocke denne smukke sag sammen med, min zadig taske og et par fede denim shorts.

5. Vacay in a bottle – Coconut Leave-in Spray

Jeg er uden tvivl ikke den eneste der associere duften af coconut med palmer, pool og varme himmelstrøg. Denne Limited edition coconut leave-in spray fra Rapunzel of sweden, er bogstaveligtalt ferie på flaske. Duften af denne balsam spray er intens, og efterlader håret fugtet, blødt og skinnende – og bedst af alt, beskytter den mod solens Uv stråler.

Coconut leave-in spray rapunzel

6. Sensai creamy soap

Endnu engang vil jeg fremhæve et produkt fra beauty serien der gør min hud flawless. Din hud skal være velplejet for at se godt ud. Make-up er godt og kan forskønne, men ikke hvis du glemmer at afrense din hud. Glemmer du fx at fjerne din øjen make-up, inden du går i seng om aftenen, er der risiko for, at dine øjenvipper knækker! – ligeledes at huden ikke kan ånde og restituere. Der findes kun en løsning: Afrens afrens afrens. Denne creamy soap fra sensai serien er min løsning.

Clarisonic sensai creamy soap

7. Clearisonic 

Lad mig starte med et par facts! –  Clarisonic renser huden 6 x bedre, end med hænderne. En Clarisonic afrensning er så effektiv, at huden bliver ekstra modtagelige overfor din hudpleje produkter og er med til at bevare en smuk og velplejet hud – Resultatet er en frisk hud der stråler. Jeg har anvendt min clarisonic i ca 2 år, og bruger den i forbindelse med min daglige beauty rutine. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre uden dette lille værktøj.


Dette var mine 7 April favoritter. Har i spørgsmål til nogle af produkterne, så HIT ME i kommentar feltet under dette indlæg. Hvilke produkter gjorde din April lidt skønnere???

 

3 kommentarer

 • Martin

  Hej søde rare Nadia.
  Tusind tak, er lang tid siden, at vi er stødt på hinanden, kunne være hyggeligt, at mødes til en kop kaffe, eller frokost en dag, din personlighed er bare guld værd, godt menneske, så glem alt om de folk der ikke opfører sig ordentligt og ikke taler godt, som du nogen gange har skrevet om, det er dem der har et problem, jeg vil altid stå bag dig og bakke dig op, efter jeg har mødt og talt med dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Jeg vil ønske dig et STORT tillykke med fødselsdagen 🎂 📦 jeg ønsker kun det bedste for dig i livet og at du altid vil have et godt helbred.
  HIP HIP HURRA 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusind tak for din søde hilsen Martin.
   Ønsker også dig alt godt i livet. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Revet ud af taxa i arme og ben