Stjæl stilen - Suede shirt dress

Min lilla frakke, og torsdagens planer

nadialine-von-bach-2Here it is! Den lilla frakke,  jeg også viste jer i indlæget Lilla – Farven der hitter denne sæson – Jeg er simpelthen så glad for den. Den er varm, og så er lilla sådan en dejlig farve. right?  Idag har jeg mange planer foran mig – Pr burearne holder presse dage så skulle gerne  nå forbi dem alle, før jeg er inviteret til et spændende foredrag hos Holm og bertug, hvor forbrugerombudsmanden kommer forbi. Foruden foredrag og presse dag, skal jeg også ligge sidste hånd på et lille juleprojekt, jeg laver i samarbejde med et stort beauty brand. so excited to show you!

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen - Suede shirt dress