Jungle drum

Meet my beauty madness

klinik inito

Jeg er sikker på i kan huske indlægget “Jeg har fået lavet større læber” ? I så fald handler dagens afsnit af 12 days of christmas ihvertfald om filler og større læber. Jeg har nemlig filmet mit besøg hos min gode ven Kim Novaa på klinik Inito. I dagens afsnit kommer i simpelthen med ind på briksen og ser hele min behandling.

I dagen afsnit har jeg skippet give awayen, men du kan HER deltage i alle de andre Give Aways, helt frem til den 24 december.

Hvad er din personlige mening om at få lavet filler og større læber? Er det noget du selv kunne tænke dig, eller er det bare NO GO?


Glem ikke at abonnere på min Youtube Kanal HER

1 kommentar

  • Elisabeth

    Hvor er du bare sej at du gjorde det i læberne også – jeg vil super gerne ha ordnet renderne under øjnene og rynkterne rundt om, men jeg tør virkelig ikke og en eller anden dag vil jeg også gerne turde at få lavet bryster, når den her amning slut 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jungle drum