What.we.like NEWS

Love is high heels and a dark blue suit

blue5 blue11blue14blue17blue9(Foto Michael Sell)

Outfit // Jacket by Zara // Pants by H&M // Heels BY NLY// Bag By Jane Shilton

Kæreste Nlvbies. Et lidt sent indlæg herfra, men endnu en uge er skudt igang, og jeg må indrømme at jeg for tiden har flere bolde i luften end jeg kan gabe over. Nogle af tingene er noget jeg selv har kastet mig ud i, og andre ting er noget jeg skal tage mig af, der er kommet uventet. Jeg prøver at holde fokus, men føler virkelig jeg er spændt godt og grundigt op. Anyways der er altid en løsning på alt, så længe man holder fokus og ser fremad. Outfittet er uniform inspireret og jeg synes det er mega stilet med farve i farve – og et par høje hæle kan jo opgradere et hvert outfit. Hvad synes i? well well ønsker jer en dejlig aften. Take care. Yours Truly -Nl <3

1 kommentar

  • What’s up to every one, the contents present at this website
    are really amazing for people experience, well, keep up the nice
    work fellows.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What.we.like NEWS