Cute Personalised Christmas Gifts

Lost in Winter Wonderland

God formiddag og glædelig 22 Dec. Kan i mærke julestemningen spræde sig? Tænk engang, det her er anden sidste afsnit af 12 days of christmas, som jeg i 2 måneder har arbejdet så meget på, at få klar til de rette datoer. jeg ved ikke med jer, men jeg synes det har været vildt sjovt, og faktisk har det givet mig blod på tanden til at fortsætte med at lave youtube videoer, som et suplement til bloggen. Hvad tænker i om det? i dagens afsnit, er min mor og jeg taget på en 1 dags tur tur til london, men det g ikke helt som beregnet.

Jeg har idag været til møde på olympus, og jeg kan lve for der kommer til at ske nogle sjove og spændende ting i det ny år for dem af jer, der går op i fotografering, og eller bare nyder at kigge med på bloggen generelt. nu skal jeg til begravelse, og så skal jeg senere i aften til julefrokost med Bloggers delight familien oppe i jane kønigs showroom. What a day. Add mig på snapchat og Glem ikke at abonnere på min Youtube kanal HER

1 kommentar

  • Elisabeth

    Hej nadialine,
    Jeg har bestemt nydt dine 12 days of Christmas, og man kan sagtens fornemme at du har lagt meget arbejde i det 🙂 det lyder hyggeligt med list supplement til bloggen – bare du lover stadig at huske at blogge 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cute Personalised Christmas Gifts