Tuesday

Last two days

sandstone-scandinaviapb011648sandstone-scandinavia-eventsandstone-goodieboxJeg skal love for der har været fart over feltet de sidste to dage, med møder, Lancering af det nye danske, miljøvenlige make-up brand Sandstone, Presse Event og morgenmad hos Magasin Du Nord og et par PR besøg.  Jeg elsker disse dage, især fordi jeg også havde tid til at se min veninde Julie, som var kommet hele vejen til Kbh fra det jyske. Desuden Har jeg fået fingrene i den smukkeste Fluffy frakke, jeg allerede har teaset lidt til på Insta. Wow den er smuk, og så holder den mig varm på disse efterhånden ret kolde og blæsende dage. Puha det bliver hårdt at skulle have en vagt på restauranten idag, efter sådan to produktive dage. Hvordan har jeres sidste to dage været!?

It has been crazy busy the last two days, with meetings, Launch of the new Danish, eco-friendly make-up brand Sandstone, breakfast at Magasin Du Nord, styleshoots and ofc a few visits,  at some of my favorite Pr. agencys. I love these days, especially because I also had time to see my friend Julie, who came all the way to Copenhagen from Aarhus. Furthermore I got the most beautiful Fluffy coat, – I already teaset a little on Insta. Wow it´s beautiful, and it keeps me warm on these, now very cold and windy days. Whew, its tough to have a shift at the restaurant today, after such two productive days. How was your last two days?

5 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Tak for du svarede 😉, ja jeg ved jo godt at du bor i Ballerup, har jo talt med dig nogle gange der 😊
  Du er bare altid så velklædt og smilede og glad for du giver dig tid til at tale sammen, du virker meget naturlig og ægte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   hvor er du sød Martin, tusind tak.. jeg er jo bare mig, og jeg elsker at møde mennesker på min vej. smiler..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia 😉

  Var du i Ballerup centret ved 19 tiden idag ?
  Jeg så kun langt fra og da jeg var på vej hen hvor jeg så dig , var du pist væk. 😞 ville godt lige ha sagt hej
  Hvis altså det var dig 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Det var jeg højest sansynligt. jeg bor jo i ballerup!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Gaardbo

  Du ligger ikke på den lade side, må man sige. Jeg er vild med dig. synes du er en alle tiders blogger, og nyder at følge med, blive inspireret, og glæder mig til at besøge din blog hver dag. tak fordi du deler ud af dit vildt spændende liv. Jeg har brugt de sidste to dage sammen med min dejlige datter, og var i går en tur i tivoli med hendes mormor og morfar. det var hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday