Gift guide - Valentines day

Vidunderlige Date/ikke date ideer for Valentines Day, eller en hvilken som helst anden dag.

Som skrevet igår i indlægget Gift guide – Valentines day  er de næste 2 uger frem mod d. 14 februar, her på bloggen, dedikeret til kærligheden. Ikke kun som par, men også kærligheden til os selv, mellem venner og ikke mindst familie. Måske findes manden ikke i dit liv, og måske er 14 februar for dig alt for sukkersødt, men her får du altså en masse ideer til hvordan du kan spendere 14 februar som single, med din udkårende eller måske din bedste veninde. Det eneste du skal gøre, er at elske dig selv, læne dig tilbage med laptoppen på skødet og lade dig inspirere af disse 6 vidunderlige date/ikke date ideer for valentines day – el hvilken som helst anden dag.

Ystad-view

1. Et lille getaway fra det kolde vintervejr. 

Hiv din udkårende, bedste ven eller måske din mor under armen og hop i Samadhi´s private jacuzzi. Denne oplevelse er både tilegnet for par, veninder, venner med fordele eller Mor og datter. Omgivelserne er romantiske om man vil, men også afslappende, og et godt break fra hverdagen. Lad jeres vinter kolde kroppe glide ned i et velduftende jacuzzi skumbad og nyd et glas champagne, chokoladefondue og frisk frugt, mens i vender verdens situationen, eller kommer tættere på hinanden. Læs mere her

2. En adrenalinpumpende oplevelse.

Er du til en action og adrenalin rush, skal du invitere din valentines date på en bodyflight airexperience i Tåstrup. Bodyflight airexperience kan bedst beskrives som en vindtunnel der simulere et frit fald, som hvis du sprang ud fra et fly.- En oplevelse i sent vil glemme.  Jeg har selv prøvet det og kan fortælle det er noget af det fedeste jeg nogensinde har prøvet. Følelsen af vægtløshed. Du mærker virkleig dig selv og din krop på en heeelt ny måde, og har i virkeligheden givet mig lyst til at prøve the real thing. Læs mere her. 

3. En hyggelig aften i mørket – bio for 2.

Kærligheden skal fejres med dem man elsker – Og kærlighed er ikke forbeholdt par. Kærlighed er for alle. Er du single, Så tøv ej. Hvorfor ikke bruge gode gamle Valentinsdag som en mulighed for at Hive din bedste veninde under armen og sammen træde ind i mørket og se den oscar nominerede A star is born – eller en anden film. Bare det at tage i biffen er jo i sig selv top hyggeligt. Køb Bio for 2 med 2 billetter, 2 sodavand og 2 popkorn HER.

4. Staying in.

Hvad med at blive hjemme? En romantisk hjemmelavet middag med din elskede, i skæret af hundredevis af levende lys bliver ikke mere intimt. Smid lidt lækkert musik på anlægget og Sørg for at drikke en god vin til maden. Efter en hyggelig middag i kærlighedens tegn er det tid til at slappe af på sofaen eller i sengen – Gerne til en god film som i kan hygge jer med. Lav nogle popcorn, lig jer under dynen og nyd hinandens nærvær – Her kunne du feks slange dig i den lækre silke kimono jeg linkede til i gårsdagens indlæg Gift guide – valentines day.

Gode film på Netflix  i kan nyde sammen:

  • Just go with it
  • The butler
  • Date night
  • Ps I love you
  • Teminalen
  • En verden udenfor
  • Walt before disney
  • The Intern
  • The Notebook
  • The bounty hunter

5. Get a room.

Et automatisk løft til dit kærlighedsliv med en partner, kunne være at spice hverdagens omgivelser lidt op. Det behøver ikke at være kompliceret – Sluk telefonen og book en overnatning på et hotelværelse. 

6. Forkæl dig selv.

Synes du Valentines day er noget pjat, og er du ikke til “ligegyldige” dates, kan du i stedet shoppe. Brug eftermiddagen i det gode vejr. Drik en kop kaffe og forkæl dig selv med noget nyt tøj. Du kan også blive hjemme, hoppe i et par joggin bukser og din ynglings ansigtsmaske, mens du i bedste Nynne-stil swiper dig igennem alle andres love stories på Instagram.

Med kærligheden som udgangspunkt, er det egentlig ligemeget hvordan du vælger at spendere denne dag, så længe du er glad og omgivet af den eller dem du har kær. Husk også at fylde resten af året med kærlighed. Hvis ikke til en partner, så til dig selv, din familie og venner. Rigtig glædelig 2 februar fra mig. – Og tak fordi du læste med idag. <3


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift guide - Valentines day