Gulerodsboller med spinat og græskar kerner

lace & lace

MadeiramadeiramadeiraShop the look / Top with lace hem (Similar) / Lace kimono / Ankle cut denim jeans / lace socks / Boots / Chanel Bag /


Her kommer et af mine outfits fra Portugal hvor jeg er, iført den fine blonde top fra Rails Ss17 kollektion og min elskede Blonde kimono ( jeg btw sælger på min tictail konto). – Er jeg den eneste der Savner blå himmel og varmere temperaturer? Var totalt overladt til mig selv idag – Stod uden fotograf til at skyde dagens outfit, så kastede mig ud i et hundekoldt selvudløser projekt hvor jeg stod, på en random plads i Ballerup og skød billeder af mig selv. Det var fuldkommen meningsløst, og spild af tid, for billederne blev sløret og slet ikke til at bruge. Det er mig en gåde hvordan jeg kunne leve med selvudløser, de første år af min blog karriere. Det er jo SÅ besværligt. Ikke desto mindre har jeg en date med Michael sell i morgen (min fotograf), så er nu igang med at forberede morgendagens style. Min Rockstjerne Sendte forresten lige billeder af det vildeste luksus hotel, bandet er tjekket ind på i Texas. Gad man godt lige være der. – Håber i har en dejlig lørdag aften.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Gulerodsboller med spinat og græskar kerner