Mine 7 April Favoritter

Kørte galt på min fødselsdag

phoenix-copenhagen-nadialine-von-bachphoenix-copenhagen-nadialine-von-bach3maryann-cotton-nadialine-von-bachphoenix-copenhagen-nadialine-von-bach-2Det gik op for mig mere end nogensinde, hvor hurigt ting kan tage en uheldig drejning. Jeg var igår på vej til at tjekke ind på Hotel Phoenix, hvor jeg havde planlagt at fejre min fødselsdag, da jeg modtager et opkald fra min meget chokeret mor. Hun fortæller mig at hende og min far, har været ude for en ulykke på motorvejen, hvor det ene forhjul er faldet af. (Hvordan fanden kan et hjul bare falde af?) I et split sekund går jeg i panik og kan ikke holde tårerne tilbage, før min mor forsikre mig om at de udover chokket og en smadret bil, er i god behold. Heldigvis for det! – Og heldigvis for at M var ved min side, og gav mig en uforglemmelig fødselsdag – Trods tanken om hvad der kunne ha været sket, stadig florerede rundt i mit system. Foruden denne chokerende nyhed var det et fantastisk flot vejr igår. – Hvilket bevidner om at undertegnede, vist har været en rigtig god pige det forgående år. Håber i nød de blå himmelstrøg. Det gjorde vi trods alt.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mine 7 April Favoritter