Et forårs outfit og lidt om min special Day

Jeg har købt nyt bloggergrej

richmondfinch3richmondfinch6richmondfinch9richmondfinch Man kan vist godt sige jeg har flottet mig. Langt om længe, har jeg fået mig en ny baby phone. Nemlig en Iphone7. Jeg har aldrig behøvet det nyeste på markedet – af samme årsag er det først nu, jeg af funktionelle årsager, måtte have mig en ny telefon. Hold op et spring på kvalitet. Jeg vidste slet ikke en telefon kunne være så fantastisk – og hurtig! Jeg kan næsten beskrive det som at sidde i en gammel lorte spand, og så skifte til en splinter ny Lamborghini. Følger du med på mine stories på Instagram og snapchat vil du også kunne se en væsentlig forandring. på det jeg slår op dagligt. Billedkvaliteten er nemlig så exceptionel god, at jeg også kan bruge kameraet til at tage billeder til brug på bloggen (Dog ejer  jeg et Olympus pen F, jeg erhvervede mig til næsten 13000 kr sidste år, som jeg bestemt prioritere højere) –  I søndags havde jeg fødselsdag. og i den forbindelse fik jeg af M et Iphone cover fra Richmond&Finch jeg havde ønsket mig. Det er så ualmindeligt fint. Jeg elsker alt med marmor – så derfor fik jeg et sort marmor cover, som matcher til farven på min nye telefon. Er du til Iphone eller Android? Og hvorfor?

Læs også: Olympus Pen F – Cool tools & must have lenses

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et forårs outfit og lidt om min special Day