Dress warm og lidt om mine rejseplaner

Jeg har fået større læber

42nadialine-filler13Klinik initoFoto : Mathilde Boe

Forleden besøgte jeg min gode ven Kim Novaa på klinik Inito, til en lille “opfyldning” med Juvederm på kindben samt render under øjnene. – Endte faktisk også med at gå derfra, med en 1/2 ML i læberne. Ja hvorfor ikke.? Mine mundvige er desværre med alderen begyndt at tynge nedad, så en lille injektion i læberne skulle efter sigende nedkæmpe det problem. Det er nu 2 dage siden,  jeg er stadig lidt hævet under øjnene, men mine læber er så fine. Selvom det kun er en 1/2 Ml. kan man sagtens se en forskel. – Synes i ikke? Det var vigtigt for mig det ikke blev Kylie jenner læber, eller den velkendte andemund, mange render rundt med. – Så en 1/2 ml var helt fint for mig ( Ihvertfald ind til videre) – Det slog mig lige hvor meget disse behandlinger har gjort for mig igennem tiden. Ikke nok med jeg har fået nogle flottere karakteristiske træk, så ser jeg også i den grad friskere ud. Se Feks. denne Video, som indeholder klip fra før jeg startede på juviderm. (scroll frem til 2:17) Hold op en forskel! Hvad synes i??

Læs meget mere om Inito HER

3 kommentarer

 • Sanne

  Det klæder dig utrolig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Tusind tak sanne. jeg er også vildt glad for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Selvom jeg er en fyr, har jeg også tænkt at få lavet rander under øjene, ved ikke om der er en risiko, ved at få det lavet.
  Jeg vil også ønske dig en god tur til Marokko, du må passe på dig selv og håber snart at hilse på dig igen 😉 søde rare kvinde, din kæreste virker også rigtig flink.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress warm og lidt om mine rejseplaner