Et opkald fra Las Vegas

I freaked out

nadialine von bach og mor anjaweekenden har været intet mindre end fantastisk. Fredag tjekkede jeg ind på Scandic med min mor, med formålet om 2 hyggelige mor/datter dage.  Vi fik tildelt det smukkeste værelse på 12 sal, velindrettet med god udsigt og badekar. Yas! hvad er det ved badekar jeg elsker så meget? Nok the fact at jeg ikke har sådan et, i min egen lejlighed. ( Meget fornuftigt, ellers ville jeg ikke lave andet )  – Det blev selvfølgelig flittigt brugt lørdag eftermiddag, efter en vild fredag aften, med Award show i imperial, og Pyjamas hygge med film og Mac D til kl 4 om natten – Kvalitets tid med min mor er yderst vigtigt, og jeg elsker at involvere hende i alt hvad jeg laver. Hun er min bedste ven og det menneske i verden, jeg kan regne aller mest med – der skal virkelig ikke særlig meget til, for at vi hygger os, og dette var ingen undtagelse.  Forholdet til min mor er det smukkeste i verden.

hotel-3

Der er snart gået halvanden måned siden jeg har set M. og idag freakede jeg helt ud, over et opslag jeg havde slået op på hans væg som var forsvundet, mens jeg stadig kunne se billeder andre havde slået op på hans væg. (heriblandt billeder han er tagget på med kvindlige fans der forguder ham.) Jeg troede vitterlig han havde skjult mit opslag på hans tidslinje, så ingen kunne se at jeg havde skrevet til ham at jeg savnede ham og glædede mig til at have ham hjemme.  Jeg skal virkelig vænne mig til al den opmærksomhed han får blandt amerikanske kvinder med silicone patter og bimbo læber. Jeg er slet ikke vandt til det, og så tror jeg bare at jeg savner ham så meget og føler det er så længe siden at vi har set hinanden, at jeg er bange for at miste ham. jeg ved jo godt hvor jeg har ham, og jeg burde heller ikke være bange for noget. vi har været sammen i 7 år og vi er rigtig gode sammen. Men der var bare noget der trickede mig idag. en form for angst, eller indre demoner der bildte mig de slemmeste ting ind. Føj en følelse. Billedet jeg havde slået op på hans væg var selvfølgelig ikke gemt væk, Jeg panikkede bare fuldstændig fordi jeg fokuserede på noget andet og ikke kunne finde det ved første øjekast. Nogle af jer der kender følelsen? Ikke desto mindre er jeg tilbage til mit rigtig jeg. Tog en dyb indånding og ser frem til at have ham hjemme igen meget snart, Dog har han lige et par shows tilbage, bland andet headliner han en festival i LA idag.

Nadialine von bach


Photo : Mathilde Boe

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Et opkald fra Las Vegas