Its happening

Happiness is a good hair day

tresemme-botanique2botanique-4tresemme-botanique3Click to shop / Botanique Shampoo /  Botanique Conditioner /


TRESemme´ har for nyeligt lanceret en helt fantastisk og velduftende nyhed.  Botanique Serien består af to produkter; en shampoo og en Conditioner. Begge er uden silikone og indeholder desuden aloe vera ekstrakt, kokosolie og kokosmælk  (Som efter sigende er godt for alt).  Produkterne har en let duft af kokos – så når jeg står under bruseren med shampoo-skum på hele ægget, kan jeg ikke lade være med at drømme mig væk til varmere himmelstrøg og min kommende Tokyo/Filippinerne tur. 

TRESemmé har femogtres års erfaring indenfor professionel hårpleje, og med den erfaring har de nu lavet denne serie som plejer og genopbygger håret. – og jeg vil sige TRESemmés nye serie virker til at holde sit ord, for min hår”pragt” kan allerede mærke en markant forbedring. Det er let, luftigt og velduftende når jeg tørre det. Desuden er netop denne serie  meget velegnet til fint skandinavisk hår (som mit eget) – (og farvet hår), fordi der nettop ikke er tilføjet silikone, som tynger håret.


Dette indlæg er lavet i samarbejde med TRESemme´, men er udelukkende skrevet udfra egne holdninger og erfaringer.

 

 

2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Its happening