In the mood for nude

Great products to consider

Currently_favorite_products


Click to shop / Sleek Highlightning palette / The Body shop Pinita colada body wash / The bodyshop Pinita Colada Body scrub / Body dry brush / Too Faced – Better than sex mascara  / Brow collection : 1. Browvo! – 2. Goof Proof – 3. Gimme Brow /


Mens de fleste af mine ynglings blogger kollegaer sidder på Köd i København og spiser udsøgt 3 retters menu og hælder frie drinks i sig, er jeg tvangsindlagt til at blive hjemme på sofaen. Bloggers Delight har ellers inviteret til netværksmiddag med intet mindre end 60 bloggere, hvilket jeg havde glædet mig helt vildt til. Men er desværre blevet rigtig syg, og må nøjes med at følge med på BD´s snapchat. I stedet har jeg samlet alle de produkter jeg elsker for tiden, som gør mit ydre lidt smukkere i hverdagen. Lad mig vide i kommentar under indlægget, hvilket produkter du ikke kan leve uden! Her er mine.

/1. Jeg er bland andet helt skudt i The body shops nye Piña Colada serie, som for mig med et kæmpe rejse hjerte tager mig tilbage til Filippinerne et kort sekund. Den dufter simpelthen rent ud sagt af ferie.

/2. Kindben on point opnår jeg med min nye Highlightning palette fra make up branded Sleek, som indeholder 4 farver der gør highlightning til det nemmeste i verden.

/3. Jeg har før I indlægget 5 ting piger med perfekt hud gør skrevet om tørbørstning, og det er stadig en af mine ynglings skønheds rutiner, som jeg udfører hver dag før jeg går i bad. Dette for at opnå en sund og altid smuk hud. Tørbørstning bærer på mange fordele, og jeg vil stærkt anbefale at inkorporere det i din daglige skønheds rutine. Med tør børstning fjerner du døde hudceller, reducere appelsinhud, hjælper kroppen med at komme af med affaldsstoffer, holder din hud sund strålende og ikke mindst i form. Spørg man mig, er det ubetinget det bedste og billigste skønhedstip.

/4. Jeg har testet mange forskellige mascaraer, jeg har været rigtig glad for, og flere gange gået tilbage til. Men faktisk har jeg nu fundet dronningen af dem alle. Better than sex fra Too Faced er ikke Mrs. Hvem som helst. foruden dens evne til at opnå de vipper alle piger sukker efter, holder den rigtig godt. Jeg har hørt andre sige at de synes den drysser, men det har jeg ikke oplevet. alt i alt min all time favorite Mascara.

/5. Jeg kan endelig kalde mig min egen bryn ekspert! Førhen tegnede jeg mine bryn op med øjenskygge, hvilket til tider ikke var så heldigt! I vil nok nikke genkendende til når jeg siger, at bryn kan være noget af en opgave – For hvordan pokker får man lige, de der perfekte Cara Delevingne bryn??? Bennefit har for nyligt lanceret en helt ny bryn kollektion bestående af 9 produkter, der skal gøre det nemmere for os piger at worke de perfekte bryn. Og jeg er faktisk blevet kæmpe fan!

While most of my blogger colleagues met at KöD in Copenhagen to have delicious 3 course meal and pours free drinks in, I am forced to stay on my couch. Today i was invited by my agency Bloggers delight to have dinner with no less than 60 bloggers from the network, which I had been looking so much forward to. But unfortunately im really sick, so all i can do is keeping up with the dinner at Bloggers delights snap chat.  – Instead, I have gathered all my can’t-live-without products, that makes my outer little more beautiful every day.

/ 1. I am completely in love with The body shops new Piña Colada series, which to me with a huge travel heart takes me back to the Philippines for a second. It simply smells like Vacay.

/ 2. Cheeks on fleek with my new HighLighting palette by Sleek – containing 4 colors, which makes high lightning the easiest thing in the world.

/ 3. I have previously written about dry brushing, and it’s still one of my favorite beauty routines, as I do every day before going to the shower. This is to achieve a healthy and always beautiful skin. Dry brushing carries many benefits, and I would strongly recommend to incorporate it into your daily beauty routine. With dry brushing you remove dead skin cells, reduce cellulite, helps the body get rid of waste substances and keeps your skin healthy. If you ask me, it´s the best and cheapest Beauty Tips I´ll ever give you.

/ 4. I’ve been really happy with many mascaras I’ve been testing trough the years. But actually! I finally found the queen of them all. Better than sex from Too Faced is not Mrs. Whoever. in addition to its ability to achieve the Dream- lashes, Better than sex lasts longer.  – This is my all time favorite Mascara.

/ 5 Finally i am my own brows expert! You will probably agree when I say that eyebrows can be quite a task – For how the heck do you get the perfect Cara Delevingne eyebrows ??? Bennefit has recently launched a brand new eyebrows collection consisting of nine products that should make it easier for us girls to work the perfect eyebrows. Im already a huge fan!

 

 

 

 

 

 

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the mood for nude