Fisk styrker fedtforbrænding og dit stofskifte - Samt holder hjernen kniv skarp.

Gotta get Kylie lips – The save money solution

2015 var året hvor kylie jenner blev pustet op i medierne fordi hun over night, gik fra at være den grimme ælling i søstre flokken, til at være smokin hot, med sine nye volumniøse læber.- og det er så hér jeg bliver lidt forundret. Det er selvfølgelig fair nok hvis man vitterlig er utilfreds med sine læber, eller ingen har. Men er læber blevet en trend ting,? Fyldige læber er flotte, og jeg siger ikke at jeg bandlyser at man får dem lavet. Men der findes så mange andre måder at få store fyldige læber på, – uden filler! – Jeg tegner feks mine op med en læbe blyant inden jeg ligger læbestift eller gloss. Man kan med fordel tegne lidt uden for den normale læbekant, for at gøre dem endnu større!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg  er faktisk lidt chokeret! For under en måned siden slog jeg et indlæg op hvor du som læser kunne søge om at få en gratis kosmetisk behandling hos Kim Novaa på klinik Qura,  Kravene var at man sendte et billede ind og skrev om det man gerne ville have fixet. Vi er super glade for de mange henvendelser og den kæmpe interesse der har været omkring dette, men noget bekymrede mig alligevel lidt, da jeg sad og læste alle de her ansøgninger om at komme i betragtning.  – Jeg lyver ikke når jeg siger, at over 75% ville have lavet læber!

Er det bare mig eller er der et vis tendens til at alle, gerne vil have Kylie Jenners læber?

____________________________________________________________________________________________________________________________

2 kommentarer

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fisk styrker fedtforbrænding og dit stofskifte - Samt holder hjernen kniv skarp.