12 days of christmas - Afternoon Tea With Mom.

Glimpse of Madeira

Palmtree reflectionBananas - madeiraSanta maria painte doorsNine design centremadeiraseixal black sand beachMadeiraportugal flowersSom i nok har bemærket på min snap chat, befinder jeg mig lige nu på Madeira med Julie. Jeg er fuldstændig faldet for denne destination, som har overraskende meget at tilbyde, ligemeget om du er, til by, aktivitet, strand eller natur. Disse  6 dage har været mere end jeg, lige nu, kan beskrive med ord. Dog kan jeg sige fra hjertet, at naturen er fuldstændig betagende. Igår kørte vi feks til Porto Moniz, hvor du finder de smukkeste natur skabte swimmingpools. –  og selvfølgelig kunne jeg ikke lade være at dyppe mig. På vejen kørte vi også til den magiske sorte sand strand i Saixal og drak mojitos ved solnedgang på surfbaren Maktub i paúl do mar . Vi er nettop kommet tilbage til vores hotel fra en dejlig aftentur og tænkte at dele et par glimt, fra nogle helt vidunderlige dage, her på Madeira.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of christmas - Afternoon Tea With Mom.