A smooth sea, never made a skillful sailor

Give It Good – Christmas Gift guide.

Fra Bff,  til mor, søster eller svigerinde. Dette er sæsonen hvor jeg ligger en nåde i at forkæle dem jeg har kær, med lækre julegaver. Dog er det ikke altid pengepungen rækker, til de helt dyre af slagsen. Men fortvivl ej “I got your back”. Idag linker jeg nemlig til 20 over fede items, som alle har det til fælles, at de koster 200 kr eller derunder. Jeg ved ikke med jer, men der findes ikke noget værre end, kulde, fyldte stormagasiner op mod jul, og tunge poser at slæbe på. Så Det eneste du behøver at gøre nu, er at læne dig tilbage med en kop te og lade julegave indkøbende komme til dig.

christmas shopping for her 1christmas shopping for her 2Click to shop / 1. Choker v drop top / 2. David Bowie T-Shirt / 3. Lace Bra / 4. Ankle boots / 5. Western Belt / 6. Chanel Poster  / 7. High Neck Glitter Top / 8. Beauty Blender  / 9. Best Loose finish powder ever / 10. Velvet strappy media dress / 11. Suede clutch / 12. Sleep face Mask /13-14. Maria Nila True soft  Shampoo & Conditioner / 15. Lace up strappy Body / 16. Fluffy slippers / 17.  Bed ruffles  / 18. Life changing magic of not giving a fuck book / 19. Dream catcher / 20. Flared sleeves top /

Mandag startede med et møde på Mildt press Efterfulgt af en slentretur med Nata og Mike. Lige nu sidder jeg på en cafe i indre by og arbejder, til jeg kl 19.30 skal  til et jule event med The body shop. Jeg rejser jo til Marokko på lørdag og jeg skal da lige fortælle, at jeg selv lige har klikket nr. 12 hjem til flyveturen. Er den ikke bare cute. Håber den når frem! Nr 20. havde jeg faktisk på for ikke så længe siden, til åbningen af Min vens skønheds klinik Inito, så hvis i vil se hvordan den ser ud i action, kan i se den på min instagram lige HER

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A smooth sea, never made a skillful sailor