Min vægt og low carb principper jeg har inkorporeret i min hverdag.

Fordi mor er den bedste i verden – Har du husket mors dag?

Mor er den bedste – Det er hende der bragte dig til verden, og som regel også hende der står der, når ingen andre gør. Hun vil gå igennem ild og vand for dig – redde dig ud af de fleste situationer og for altid være der for dig – Værn om hende, elsk hende og sæt pris på hende så længe hun er her. Har du endnu ikke fundet en lille ting du kan give din mor på mors dag, i morgen d. 12 Maj – så scroll ned – Her har jeg nemlig fundet 11 ting alle mødre kan bruge.

Shop | 1. Silke kåbe | 2. Shea bade serie – washshampooconditioner | 3. make up taske | 4. Jeg elsker mig selv  | 5. Micro needling | 6. Mor er den bedste kop | 7. Jane kønig øreringe | 8. sling back snake shoes | 9.  Kjole | 10. En forlænget storby ferie | 11. tivoli kort |


Med det sagt vil jeg også lige understrege at det ikke kun kommer an på det materielle – en sød sms hvor du fortæller hvor højt du elsker hende ,betyder mindst lige så meget – hvis ikke mere.

1 kommentar

  • Martin

    Hej Nadia.
    Du har fuldstændig ret i ang ens Mor, nu døde min Mor jo for næsten 10 måneder siden, kun 65 år 😢 jeg savner hende hver eneste dag, men tænker på de dejlige minder og ALT hvad hun har gjort for mig, hver eneste dag, efter hun er død, siger jeg, godmorgen Mor og så godnat inden jeg skal sove og mærker hun høre det og er her stadigvæk, lyder måske mærkeligt, ved du også værdsætter din Mor, selvom man har en travl hverdag, så enten ring eller skriv tit og selvfølgelig ses og nyd hinanden så længe man er her, gælder selvfølgelig også ens Far ❤
    Knus herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vægt og low carb principper jeg har inkorporeret i min hverdag.