Sådan spare du mange penge på din iskaffe addiction

Forandring fryder

phoenix-copenhagen-nadialine-von-bach3Hei sweeties. I har muligvis langt mærke til at mit hår inden for kort tid, er blevet en del mørkere end det plejer. Derfor tænkte jeg at jeg ville gå i dybden med det, da jeg har brugt et produkt som skåner håret for kemikalier, og kun farver/opfrisker håret midlertidigt. Som jeg skriver i indlægget Som en ansigts behandling til hovedbunden går jeg igennem et forløb med nogle meget specifikke produkter, som skal hjælpe mig med at gro mit hår længere, tykkere og sundere, så permanent farve er no-go for mit vedkommende. Men det er jo rart med lidt forandring hist og her. Right?

nadialine-von-bach-maria-nilaProduktet jeg har brugt er fra Svenske Maria Nila og hedder Cacao intense Colour Refresh. Det er en helt ufarlig, midlertidig, og “cruelty free” hårkur med farvepigmenter i, hvilket jeg fortrækker frem for alt andet. Under normale omstændigheder er produktet beregnet til at friske din oprindelige farve op. altså at gøre farven frisk og mere intens. Men i dette tilfælde har jeg brugt den over 3 gange for at opnå en intens mørk farve. Hårkuren arbejder nemlig på det grundlag den bliver brugt på. Mega smart. Dette gør altså at jeg ikke behøver at bruge rigtig hårfarve hvis jeg føler for at skifte min hårfarve i ny og næ. Mega smart ik! Farven går ud efter ca 5-7 hårvaske. og ønsker man at fortsætte med den givende farve, giver man det bare en omgang mere med Maria Nilas Color Refresh.

Maria nila cacao intenseClick to shop / Cacao intense color refresh /


I frygt for at fortryde et drastisk valg om at gå fra lyst til permanemt mørkt hår eller som jeg, gerne vil skåne håret for kemikalier, er dette produkt simpelthen et vidunder! Lad produktet sidde i håndklædetørt hår i ca. 30 minutter og Voila en forandring det kan gøre. I mit lyse hår har jeg før brugt den der hedder Sand, for at peppe de lyse lokker op, ( se billede i dette indlæg ) og har også haft en rebelsk periode hvor jeg legede med deres pink color refresh. Mulighederne er mange!

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan spare du mange penge på din iskaffe addiction