Den bedste rejseguide til Portugals perle Madeira

Fine flæser og friske farver

nadialine von bach rufflesnadialine-von-bach-blogger-ruffles

Hvis der er én ting, jeg har ville gøre mere plads til i mit skab i år, er det bløde cashmere strik trøjer, samt fine flæser. Som du måske har bemærket, er en af sæsonens største trends de romantiske silhuetter med flæser, og jeg elsker det. More is more tendensen er kommet for at blive (ihverfald lidt endnu),  så skru for guds skyld op for detaljerne. Jeg havde forleden iført mig denne lækre strik og tilføjet et par flæsede ærmer, i form af  min  favorit skjorte, som også er syet med den fineste flæsekrave. For det ikke blev alt for sukkersødt, dæmpede jeg det ned med et par slim jeans, min zadic&voltaire  taske og en helt stram knold. Der opstår nemlig en særlig harmoni, når det romantiske møder det rå og excentriske. Jeg er så småt på vej ud af døren – ja jeg skulle faktisk ha været ude af døren. Så det var all for now. Rigtig god lørdag.

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den bedste rejseguide til Portugals perle Madeira