Breath Deep

Få Backstage Beauty tips + goodiebag til værdi af 1000 kr.

Det kræver en ordentlig portion overskud og vilje at skyde et velgørenhedsprojekt i gang, hvor der på bare én dag, skal samles 100.000 kr. ind til organisationen Look Good Feel Better. Missionen er nemlig at hjælpe kræftramte kvinder, til både at føle og se ud som sig selv under kemoterapi. Power kvinden bag det unikke projekt er ingen mindre end Skønhedsguruen Charlotte Torpegaard (hvem ellers!) jeg er pavestolt over min veninde Kirstine Engell som er med og bidrager til dette seje projekt. Kirstine arbejder til hverdag som frisør, make-up artist, og intet mindre end skønhedsassistent på ELLE DanmarkKirstine_farve

Vil du have en privat skønhedssession med ELLE´s beauty darling Kirstine Engell?
Torsdag d. 1. September, kan du nemlig få en personlig skønhedskonsultation med Kirstine, til Beauty Experts Day, i Magasin du Nord på Kgs. Nytorv. Her vil hun sidde klar fra kl. 10-16, i smukt selskab med 12 af landets førende skønhedseksperter.

Hvad kommer der til at ske?
få en ganske unik mulighed for at have en skønhedsekspert helt for dig selv. Kirstine vil dele ud af tips & tricks, besvare spørgsmål og dele ud af skønhedshemmeligheder.  Hun vil tilbyde dig en mini-makeover og så får du SELVFØLGELIG også en Mega lækker goodiebag.

Hvad koster det?
Billetten koster 295 kr. og billetindtægterne går ubeskåret til @Lookgoodfeelbetter_dk  som støtter kræftramte kvinder – Oven i købet dobler Magasin Fonden alle billetindtægter op, så de kan nå de 100.000 kr.

Hvordan booker du en tid?
Følg guiden her og du kommer sikkert i mål:

Step 1. Klik ind på magasins onlineshop
Step 2. Vælg et tidspunkt
Step 3. Scroll ned på siden og find Kirstine Engell/ELLE x L’Oréal Paris

Følgende tider er stadig at få:
10.40
11.20
12.20
12.40
13.20
13.40
14.00
14.40
15.00

kirstine

Jeg booker selv en tid, ses vi??

 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breath Deep