Mit Pink corduroy sæt er online

Eyes on – Gå aldrig ned på Cool blazers

Click to shop  | 1. Sequin Blazer | 2. Formfitted blue blazer  | 3. Suit blazer | 4. Knee high corduroy boots  | 5. Wide belted pink blazer  | 6. Chunky sneakers  | 7. Blazer dress | 8. Small chain cross body  | 9. Blazer body suit |


Hei sweeties og glædelig mandag. Håber weekenden var god ved jer.

Lad os starte mandagen med et lille moderelateret indlæg. Jeg elsker blazere! Det er jeg sikker på i også gør. Derfor har jeg fundet nogle rigtig fine, som også kunne være interessante for jer. Blazere er et must og er fast inventar i min garderobe. Sorte, hvide, mønstret, farverige, lange, korte – you name it – Der er ikke det, en blazer ikke kan gøre for at fuldende et look. Uanset sæson, er det simpelthen den ultimative jakke i klædeskabet. Den er tidsløs, går aldrig af mode og præger det danske modebillede år efter år.

Jeg er selv ret vild med det oversized blazer look, og tænker palliet blazeren kunne være et godt bud, hvis looket skal spices lidt op. Følger du med på min instagram profil, vil du opdage at jeg også hopper i de mere farverige af slagsen, som i dette post, hvor jeg har en  blå satin blazer på fra Gina tricot. Faktisk overvejer jeg også at anskaffe mig det her pink suit jeg har forelsket mig i fra webshoppen NA-KD.

I virkeligheden, kan valget af en blazer ændre på hele udtrykket. Vælger du en fittet version kan du skabe et elegant udtryk – Smider du en oversized blazer over en t-shirt og jeans får du et mere casual look. Spørg du mig, er min favorit blazer oversized – Jeg er ret vild med den maskuline kontrast til det feminine. Alt i alt, gå aldrig ned på din blazer samling <3 Hvad med den fine Blazer Bodysuit? Er den Next level, mod et sofistikeret blazer look? Tænker den er ret cool! – Skulle man tilføje den til indkøbskurven.?

Læs også: Mit Pink corduroy sæt er online


 

 

 

2 kommentarer

 • Elisabeth Pedersen

  Uhhh jeg elsker det pink suit – hvis du køber det bliver du nødt til at lave et indlæg om pasformen 😂😂😂 syntes ofte størrelserne er lidt svære at regne ud på NA-KD.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   det lover jeg. Jeg giver dig ret i forhold til pasformen. jeg plejer gerne at bestille i en størrelse større end jeg plejer. det er ofte lidt småt. ved ikke om det bare er mig?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Pink corduroy sæt er online