Love is high heels and a dark blue suit

Every year has a story part 1

year year2 yearlkheisfHei Nlvbies. 2013 har på mange måder været et travlt men berigende og spændende år. Det var året hvor min blog blev nomineret som 1 af de 5 bedste Internationale blogs af Vixen magazine i Norge, hvilket jeg er mega stolt over. Tænk at min blog på kun 2 år er blevet så stor og international, at den ligefrem gik hen og blev nomineret. Det var virkelig vildt for mig, og takket være jer.! ” året stod også på Tv optagelser, musik, året hvor jeg forelskede mig i Justin Biebers akustiske album. Det var året hvor jeg i Juni måned endelig blev blondie. Optog musik video med maria Mena (fuck you) 2013 var også året hvor jeg selv optrådte på kabaret hemmelig, var i randers og møde alle mine fans og så var det også året hvor min kæreste og jeg kunne fejre 3 års dag.. hihi.. Der er sket så meget…. Min blog har 3 års fødselsdag d. 28 dec. og op til datoen, vil der komme mange flere “every year has a story” indlæg.. har i nogle spørgsmål til året der er gået, så skriv endelig en mail, eller i kommentar feltet herunder, så bevare jeg dem i næste indlæg..<3

4 kommentarer

 • Super fedt med nomineringen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine von bach

   Ja det var virkelig et klap på skulderen for mig.. At blive anerkendt for det man laver, betyder alt i verden.. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er velfortjent, TILLYKKE med det & rigtig god jul til dig og din familie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine von bach

   Tusind tak.. også glædelig jul til dig og din familie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love is high heels and a dark blue suit