Kørte galt på min fødselsdag

Et forårs outfit og lidt om min special Day

wish-sweatshirt-2wish-sweatshirt-3wish-sweatshirt-5wish-sweatshirtNadialine von bach wish-sweatshirt-6Click to shop / Sweatshirt  / Super stretch High waist jeans / Ankle boots /


Trods mine forældres ulykke i søndags, havde jeg den bedst tænkelige fødselsdag, som blev fejret på Hotel Phoenix i København. Vejret svigter aldrig på min fødselsdag – så foruden hotellet, nød vi selvfølgelig også det gode vejr. Vi Slentrede blandt andet en tur i tivoli, hvor M og jeg spiste burgere, og spanskrør, og så boldrede vi os ellers på vores meget lækre hotel værelse, mens vi drak cava og så gamle danske film. Sweatshirten jeg havde på i mandags da vi tjekkede ud, er en af mine fødselsdags gaver. Jeg er helt vild med den og så passer den rigtig godt til mine nye højtajede jeans, som også er en fødselsdagsgave. Foruden disse to gaver fik jeg bla. også min yngling parfume La vie est belle fra lancome og et sort marble cover fra Richmond&finch til min splinter nye Iphone7.

5 kommentarer

 • Hey, i really like your blog and your style! Unfortunately I don’t understand your blog. Nevertheless, I think your blog has great potential and is very inspiring! Do you want to check out my blog, too? Would be nice, if you could tell me how you like it http://lynnhoa.net <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ih, den sweatshirt har jeg godt nok også kigget meget på. Så fin!
  Hvilken str har du fået den i? De fleste skriver nemlig den er meget lille i størrelsen.. så tør næsten ikke bestille 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Jeg elsker den. min er størrelse Medieum. men tænker at jeg sagten kunne ha haft den i et nummer større, når man tænker på at den måske kryber lidt i vask. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Mange tak – skal helt sikkert også have den hjem nu! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   den er virkeligogså pæn.. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kørte galt på min fødselsdag