Den ultimative guide til at spare flest penge på dine julegaveindkøb.

En tidsløs vinter garderobe

navy-jacket-10navy-jacket-14navy-jacket-2navy-jacket9navy-jacket-1navy-jackiet12Click to shop | Navy sailor coat | knit | boots* |


Hei sweeties. Håber i har haft en dejlig weekend. min har været intet mindre end fantastisk og mega afslappende. I lørdags var jeg til jule tam tam hos min mors bedste veninde,  som jeg kalder tante tut. Det er vildt sjovt – der er 5 dage i mellem hendes ældste søn og mig, og begge vores små brødre er født samme dato ( 17 dec.) med 2 års mellemrum. pudsigt ik? Hvad der også er pudsigt er at jeg præcis samme måned sidste år skød disse billeder i min splinter nye sømandsjakke – Igen i år er disse tidsløse sailor frakker ikke til at komme udenom – faktisk stødte jeg på selvsamme frakke forleden, da jeg arbejdede på indlægget Den ultimative guide til at spare penge på dine julegave indkøb, og tænkte at jeg ville dele linket, da jeg kan forstå mange af jer stadig leder efter den perfekte frakke til vinterkulden. Take it ot leave it – Jeg synes ihvertfald det er en god investering, da det er sådan en frakke der aldrig går af mode. – Måske en god julegave ide?? Jeg er ved at ha ret godt styr på vinter garderoben, men lad mig endelig vide hvis i mangler links eller inspiration – så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe jer på vej.

Speaking of julegave ideer – hvad har i på ønskelisten i år??

Læs også: Spar penge på flotte favorit frakker


 Photo Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative guide til at spare flest penge på dine julegaveindkøb.