The 2ndDay mohair blogger knit

En hyggelig Morgen med blogger pigerne, og Visit Frederiksberg

visitfrederiksberg-2Hvad er bedre, end at skyde dagen igang med lækker morgen brunch, en slentre tur med byens bedste to-go kaffe i hånden – og afslutningsvis, lunch og vin på en af Frederiksbergs hotteste cafeer. Visit Frederiksberg og Charlotte caroline, inviterede i morges til et par hyggelige timer i godt selskab (3 andre Influencers, foruden mig selv) – faktisk er jeg først lige kommet hjem, da jeg ikke kunne finde min bil. Havde parkeret helt random på Frederiksberg, skrevet adressen ned, og så gik min telefon selvfølgelig ud for strøm. Just mig luck!! (Dog fandt jeg bilen efter et par timer). Det har simpelthen været så god en oplevelse, at jeg glæder mig til at vise jer mange flere billeder, fra denne skønne formiddag. Hvorn har jeres torsdag været, so far?


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 2ndDay mohair blogger knit