Tee Fling

En Bryllups situation

cute-wedding-outfitsAd – Links / 1.  Dapy slit maxi dress / 2. Off shoulder frill dress / 3. Loose fit dress / 4. Slim pump / 5. Long sleeved jumpsuit / 6. Lace dress / 7. Pleats gown maxi dress  /


Jeg er inviteret til 3 bryllupper som er lagt inden for den første uge i august. 2 af dem er sågar samme dato – hvilket har sat mig i en situation hvor jeg skal vælge det ene bryllup fra, frem for det andet. Hvilken ubehagelig situation når begge parter, betyder ualmindeligt meget for mig! Jeg har oprigtigt ikke lyst til at skulle vælge. Ville allerhelst, at jeg kunne skære mig selv over i to halvdele, så jeg kan være begge steder. Men det er jo selvfølgelig ikke en optimal løsning. Haha. Hvad ville i gøre i sådan en situation? Jeg har aldrig været til bryllup, så det at være inviteret til hele 3 bryllupper, er meget stort for mig. Men hvad skal jeg ha på??  Jeg vælger som regel outfits fra dag til dag, men tænker at jeg hellere må være et skridt foran, med planlægningen af mine looks. Under normale omstændigheder, tager jeg mig selv i at vælge kjoler fra, da jeg føler mig mere tilpas i bukser – dog har jeg fundet et par fine kjoler i min søgen efter det perfekte bryllups look, jeg sagtens kan se mig selv i. – Forleden fik jeg pudsigt nok en forespørgsel fra en læser: “Jeg skal til stort bryllup her i August og er virkelig på bar bund mht. hvad jeg skal have på. Kan du komme med nogle forslag“.  Som udgangs punkt er det uforskammet at bære hvidt og sort –  Hvidt: fordi du ikke er bruden, Sort: fordi det symbolisere sorg – så lad os i stedet fokusere på nogle fine og friske farver, som passer helt perfekt til sommer bryllupper. Emilie, som stillede spørgsmålet, er nok ikke den eneste læser, der skal til en større fest inden for nærmeste fremtid. Jeg har derfor surfet nettet tyndt for at finde nogle ideer til hvad man kunne hoppe i. Hvis man ikke føler for en kjole, kan man i stedet hoppe i en lækker jumpsuit som nr. 5.  Jeg tror jeg klikker 1 & 3 hjem – Har I en favorit blandt disse kjoler?

Im invited to 3 weddings the first week of August. 2 at the same date – which has put me in a situation where I have to choose one wedding from the other. What an uncomfortable situation to be in! Both means very much to me! I sincerely do not want to choose. – Would rather cut myself into two halves, to be both places at the same time. But of course  Its not an optimal solution. Haha. What would you do in such a situation? I have never been at a wedding – So 3 in one week is very special to me. – But what should I wear ?? I usually choose outfits from day to day – but I’d better be one step ahead, planning my looks this time.  I  often opt out dresses because I feel more comfortable in pants – however, I found a few nice dresses in my search for the perfect wedding look, I can actually see myself  in. – The other day, I received a query from a reader: “I’m going to a big wedding in August and I’m really out on my way about what to wear. Can you come up with any suggestions? ” As a starting point, Its rude to wear white & black – White: Because you are not the bride, Black: Because it symbolizes sadness – let’s focus on pretty fresh colors that are perfect for the summer weddings! Emilie, who asked the question, is probably not the only reader to go for a bigger party in the near future. Therefore i made a little research to find some ideas on what to wear. If you´re not into dresses, you can always go for a nice jumpsuit as no. 5 – I think Id go for 1 & 3 – Do you have any favorite among these dresses?

1 kommentar

  • Elisabeth

    Jeg er helt vild med nr. 7. Den er virkelig fin ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tee Fling