Give Away - decorate your phone

DIY – christmas gift boxes

Idag vil jeg vise jer hvordan man kan forvandle en gammel sko æske, til en rigtig fin og personlig julegave box, klar til at ligge under træet. Jeg nusser helt klart for detaljerne, og personligt, synes jeg at indpakningen har lige så stor betydning som det indeni, om det er jul fødselsdag, eller en anden anledning. Husk det er kun kreativiteten der sætter grænserne.. Alt er muligt, så længe man har ideerne og troen på det..  4 advent og kun 2 dage til jul. er det ikke fantastisk. Og oven i købet, så fandt jeg i forgårs ud af, at jeg er nomineret til modeblogprisen 2014.  Jeg er så glad. Hvis i har lyst og sys jeg fortjener jeres stemme, så hop ind og stem HER. (Mit billede ligger i række 7, ydert tv.)DIY DIY2 DIY3 diythissavethis

 

1 kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away - decorate your phone