Stjæl stilen - Checked please

Disse uundværlige tips skal du ikke snydes for!

 Jeg tror ikke jeg er alene om at nyde godt af andres tips og tricks, når det kommer til shopping, hvordan man spare penge og hvilke skønheds tips der fungere bedst for andre. Derfor har jeg her samlet nogle af mine bedste tips i samme dur. Jeg deler blandt andet ud af mine bedste budget tips, mit største stilikon og et down to earth beauty tip der virker for alle. so here we go!

nadialine-von-bach-hm

Min favorit butik: 

Jeg køber naturligvis rigtig meget i H&M. Ellers er jeg også ret vild med Zara, Bik Bok, Ganni og Top shop.

Favorit Webshops:

Asos og Nelly er ganske vist mine favorit webshops. Ellers er jeg også ret vild med Farfetch, Boozt, Zalando, Nastygal og H&M, hvor man altid kan finde de næste drømmekøb.

nadialine-coatClick to shop / Green trench coat / Zadig et voltaire clous bag / White shirt ( similar)/


Bedste shoppetip: 

Tag alene ud og hav dine headphones med dig, når du shopper. Lyd er en af de største inspirationskilder for mig, når det kommer til stil, så det nytter ikke noget at have et sludrechatol med sig. Jeg Kan faktisk bedst lide at shoppe on my own. på denne måde kan jeg være herre over min egen tid, gå ind i mig selv og lave de helt rigtige køb.

Mit Største Stilikon:

Jeg er bedst til at lade mig inspirere af forskellige mennesker og typer, Det afhænger også meget af hvad jeg i den pågældende periode er mest modtagelig overfor. Lige for tiden er jeg ret vild med Kenzas og Angelica Blick, som begge er sygt inspirerende. Derudover tjekker jeg Gigi Hadid ud flere gange dagligt. Er jeg den eneste der sys hun er awesome og mega lækker?

gigi-hadidClick to shop / 1. Short coat / 2. Black fox fur clutch / 3. Leather skinny pants / 4. Chelsea boots /


Hvilken webside finder jeg mest inspirerende: 

Det er svært kun at udpege én. Mine mest besøgte for tiden må være: Elle, soundvenue, Angelicablick og Cathinthecity.

Bedste Budget Tip:

High-Street butikker. Det er så nemt og ikke mindst rigtig dejligt for pengepungen. De er konstant med på beatet, og giver mulighed for at skifte jævnligt ud i klædeskabet. Jeg købte feks. et  par funky bukser med tern forleden dag, til næsten ingen penge og et par statement øreringe til 69 kr. Statement til high street priser er jeg kæmpe fan af. Et andet godt Budget tip, er at gå på loppemarked – Genbrug er ikke længere kikset eller ulækkert, og man kan faktisk gøre nogle virkelig gode fund af andres fejlkøb.

Milano_mediskirt_2Hvad er mit bedste køb nogensinde? 

Jeg har næsten lige anskaffet mig læderjakken jeg viste frem i indlægget Efterårets Key item. Den er sort og har de vildeste detaljer på ryggen ( lige mig). zadig & voltaire tasken jeg flasher i paris i indlægget Port alexandre II er også en af mine bedste anskaffelser, Og ellers den grå taske jeg svinger på billedet for oven. Købte den i Milano for 19 Euro – alle tror det er en taske til flere tusinde kroner.

Mine Bedste skønhedstip: 

Drop lip-lineren og de lange fake øjenvipper. Det er bare så meget mere sexet med et naturligt look. En fugtgivende og matchende foundation  eller concealer, en øjenbrynspen og lidt bronzer/ highligter til kinderne er mine uundværlige. – Og så er det selvfølgelig også vigtigt med nogle velplejet læber.

nadialine-make-up-favoritesClick to shop / 1. Step by step contour kit / 2. Touch Eclat / 3. Nutri Filler / 4. Double wear / 5. Goof Proof eyebrow pencil / 6. Ka-Brow cream gel  / 7. Cleopatra kiss highlighter palette /


Hvad er dit bedste Beauty tip? Smid gerne en kommentar.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen - Checked please