Pressday ss18

Det værste der kunne ske, er sket

Jeg er så ulykkelig! Har været frustreret og ualmindelig ked af det de sidste 2 dage. Jeg har nærmest ikke kunne være i mig selv af ubehag,  det at føle sig blottet og følelsen at at være sur på sig selv, over at miste noget så værdifuldt. Forleden mistede jeg mit et og alt – Nemlig min Macbook Pro – Helt præcist på sankt annæ plads i indre Kbh ( lige ved cafe no 11.) Det værste er ikke selve computeren, men alle de ting der lå på den, som er mega vigtige for mig og mit arbejde som blogger. ligeledes en notesbog, som lå sammen med computeren som indeholder en masse noter. Jeg får kvalme ved tanken om at et fremmet menneske har adgang til alle mine personlige sager, noter, billeder ect – og jeg får vildt ondt i hovedet af at tænke på hvilken person det måtte være.

WorkSpace_2Workspace_9

Sådan skete det:

Charlotte caroline og jeg havde siddet og arbejdet på Cafe No 11,  og forlader cafeen 17.45, (15 min før lukketid). Jeg har en aftale med en anden veninde kl 18, Men bliver enig med CC om at vi godt lige kan nå, at skyde nogle billeder af hinanden, inden vi går hver til sit. Op af væggen på cafe står en Stor blomster kasse, som jeg stiller min computertaske (med indhold) bagved – altså så den står gemt mellem væg og blomsterkasse, og derved ikke er tilgængelig for forbipasserende i mens vi skyder disse billeder.

Tiden går og klokken bliver 18. vi pjatter og i mellemtiden ringer min veninde lou for at høre hvor jeg er. I mens jeg er i telefon med min veninde går vi fra stedet – og først 15 min efter går det op for mig, at jeg har glemt min computer bag blomster kassen. Jeg har aldrig løbet så stærkt i hele mit liv. Da jeg kommer tilbage til stedet er computeren selvfølgelig væk, og cafeen lukket. Jeg bliver vildt frustreret, men tænker samtidig at den medarbejder som har taget alle møbler ind udefra, måske har set den, og har taget den med ind. Dette er ikke tilfældet.  I stedet er der en forbipasserende der har fået øje på den, og taget den. (selvom den stod ret godt gemt) – Mit håb er nu at det er en venlig sjæl, som har taget den med for at finde sin ejermand – Evt. ved selv at finde frem til mig, eller ved at indlevere den ved politiet, så jeg ka hente den på hittegods kontoret i løbet af næste uge.

workspace_3Jeg har aldrig bedt så meget til gud og hvad jeg ellers kan be til, de sidste 2 dage. Jeg ved godt at chancen for at få min computer tilbage, er lig med chancen for at vinde den store gevinst i lotto – men for fanden hvor kunne det bare være et mirakel.

Er du den person der fandt min computer på sankt annæ plads, er du på ingen måde i tvivl om hvem ejermanden er (pga indholdet på dels computer, notesbogen, og de papirer der ligger løst i ituiet ) – så læser du dette, ville jeg blive rigtig glad hvis du  aflevere min computer på den nærmeste politi station – Her udbetales en findeløn, så snart computeren er i mine hænder.

workspace_6Udover at melde den savnet hos politet, har jeg også lavet et facebook opslag, jeg håber så mange som muligt har lyst til at dele. Måske nogle har set, eller hørt noget – stødt på notesbogen, ( En lyserød velvet agtig bog, med en guld stjerne på forsiden, hvorpå der står “its written in the stars”) – stødt på computer ituiet eller blevet tilbudt at købe en billig computer. Her er facebook opslaget – Måske du også har lyst til at hjælpe, med at sprede budskabet, ved at dele opslaget. Det ville ihvertfald gøre mig enormt glad og taknemmelig.


10 kommentarer

 • Martin

  Hej Nadia.
  Ej hvor er jeg ked af at høre, at du har mistet din computer 😞 jeg er ked af at, du er ked af det, men mon ikke at den dukker op, det vil jeg håbe af hele mit hjerte, at den gør, er ikke sjovt, at andre har så en personlig ting, jeg krydser fingre for dig, et trøste knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   jeg er også vildt ked af det. det er simpelthen så ubehageligt at tænke på at en fremmede person kan sidde og kigge i ale mine private ting. håber også inderligt den er blevet afleveret hos politiet over weekenden. tak fordi du er dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Havde du installeret “Find min Mac” på den? Ellers kan det være, det kan give en fornemmelse af, hvor den er havnet henne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   jeg hvde desværre ikke installeret find my mac på den. pisse øv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det forfærdeligt 🙁 Håber virkelig, at der er én, der vil forsøge at aflevere den tilbage til dig. Husk for en sikkerheds skyld at holde øje med diverse salgssider. Held og lykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   håber også det er en venlig sjæl der har fået fingrene i den, og aflevere den. mega godt tip. det havde jeg faktisk slet ikke tænkt på. <3 tusind tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg kan godt forstå, at det går dig vildt på.
  Det er noget af det værste, meget af dit privatliv ligger jo også der.
  Det bliver ikke nemt at genskabe og jeg forstår din mave slår knuder.
  Jeg håber virkeligt, der er en sød og ærlig person, som har fundet den og afleverer den tilbage.
  Husk politiets hjælp også, hvis en indleverer den hertil.
  Håber virkeligt du får den igen og i hel stand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   jeg har været ved politiet, og har også kontakt til hittegods kontoret, i tilfælde af at den bliver afleveret. man kan sige at chancen for at den bliver afleveret er større, end hvis den var blevet taget op a min taske eller jeg var blevet frarøvet den, nettop fordi jeg havde glemt den. men igen tror chancen er minimal. tak for din søde kommentar. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Der findes jo “find my Macbook” der fungerer ligesom “find my macbook” . Ved ikke om du har prøvet den funktion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   jeg ville ønske jeg havde koblet den op med find my macbook. dog er dette ikke tilfældet. øv hvor er det bare dumt. <3 men tak for tippet alligevel. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressday ss18