The Holiday season #1 - Preparing for party season

Det at være nomineret som årets internationale blogger, vinde en læserpris og hvorfor jeg startede med at blogge.

nadialine-von-bach-zadig-et-voltaireHvem elsker ikke blog serier? Især de der serier, hvor man kommer lidt tættere på en person, bliver inspireret eller efterlades med en aha følelse. På Camilla Saaugaards blog interviewer hun hver søndag inspirerende personligheder og nu blev det altså min tur ( har ladet mig fortælle jeg er inspirerende, så det vælger jeg at tro på – hahah ) – Indlægget hedder Interview sunday, og hér svare jeg på spørgsmål der omhandler emner  jeg ofte selv bliver stillet her på bloggen. I interviewet snakker jeg om min stil, kaster med beauty og fashion tips, fortæller hvorfor jeg begyndte at blogge og hvad min største oplevelse som blogger har været siden jeg startede med at blogge for 5 år siden.  Jeg fortæller også hvilke Items du næsten aldrig ser mig i og hvilke accessories jeg absolut ikke kan undvære. Du kan læse Hele interviewet HER

Apropos søndag, har jeg tvangsindlagt mig selv til at få kreeret en masse indlæg til den kommende uge. Har en masse på hjertet, billeder fra M´s koncert, og et bodyshop event jeg glæder mig til at dele med jer. Derudover har jeg været ude og skyde style billeder af en ret så eftertragtet kjole, jeg delte på Instagram forleden – og linket til den, skal i selvfølgelig heller ikke snydes for. Jeg håber i har haft en dejlig weekend, og ser frem til en super nice uge.


Photo Michael sell

3 kommentarer

  • marianne

    Smukt, smukt billede.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie sander

    Nadialine du er simpelthen det bedste jeg ved. Du er sådan en dygtig blogger. det du har opnået på din tid som blogger kan du uden tvivl være stolt af. jeg er en tro følgesvend og glæder mig altid til dine nye indlæg. du er en kæmpe inspiration. tak for det <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Holiday season #1 - Preparing for party season