Her Fås det bedste Raw Food

Derfor er denne consealer et Must have

Mine mørke render under øjnene er til dels blevet meget bedre, efter jeg har fået lagt juvidem i fugerne, men kan stadig ikke leve uden min consealer. Derfor kan jeg nok også udråbe mig selv til dronningen af consealer tests. Der er ikke en consealer jeg ikke har prøvet på markedet, og hertil kan jeg sige, at det er meget få der lever op til mine krav (om jeg så må sige). Ja faktisk er det kun 4 stks der kunne stå distancen. 1 af dem er min sidste opdagelse fra Make up brandet Dalilah, som også har den smukkeste Highligther jeg har skrevet om HER.

beauty15beauty14

Dalilah er et britisk brand og deres prisvindende Farewell cream consealer slår alle mine favoritter, hvor toucheÉclat fra Ysl  har været min All time favorite. Med dens helt geniale dæk evne, og konsistens, arbejder den fint med huden, og efterlader huden synligt glattere og fuldstændig fejlfri. Jeg er især glad for Delilahs consealer fordi jeg ikke behøver bekymre mig om at den ligger sig, som klatter i de fine linier og fordi den holder hele dagen – hvilket vil sige at jeg ikke nødvendigvis behøver touce op i løbet af dagen som jeg ellers plejer at gøre med  andre mærker.

beauty3

Jeg anvender primært min consealer under øjnene, men bruger den også til at highlighte og glatte andre “ikke så perfekte områder” ud i ansigtet. Farewell cream consealer fra Delilah, kan købes på deres webshop – så vil man helst være fri for en consealer der ligger sig i smilerynkerne, kan jeg helt klart anbefale at man prøver denne.  Bare et lille torsdags tip. (Hvilken consealer bruger du?)


 Photo Michael sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Her Fås det bedste Raw Food