Woolly gray shades

Den perfekte Valentins gave


Valentins dag er lige om hjørnet, og derfor er det også på tide at gøre sig nogle tanker om en evt kærligheds gave til kæresten – Det er altid rart at modtage en gave, men endnu bedre er det, når man har lagt sjæl og personlighed i det. Hos Familiegaver.dk kan du få graveret jeres ynglings billede i en smuk trætavle sammen med et ynglings citat, eller en personlig hilsen. Jeg er helt vild med ideen, og synes det er en virkelig fin ide til en sød og personlig valentinsgave. Har selv fået lavet en trætavle, med et billede af mig og min Rockstjerne på den ene side, og en tekst på den anden side, som beskriver alle de ting, vi i vores forhold vægter højt. Det var meningen jeg ville give M. den i Valentins gave, men blev så begejstret da jeg modtog den, at jeg ikke  kunne vente. Han blev rigtig glad. Nederst i dette indlæg finder du en rabatkode der giver 10% til Familiegaver.dk, som du kan bruge på din personlige Valentins gave. Her kan du finde min trætavle!

kærlighed-45Kærlighed01kærlighed-cola

Kærlighed-9Udover Kærligheds tavler med billede og tekst, laves der også Fødselstavler, bryllupstavler, De gravere i glas, og du kan designe selv. Jeg synes det er en perfekt gave ide til en hvilken som helst lejlighed. – Hvad synes i forresten om min tavle, er den ikke fin?

Rabatkoden  “Nadialine” Giver 10% på alle køb på familiegaver.dk frem til 14/2-16


Sponsoreret

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woolly gray shades