Mit bryllups outfit

De her produkter bruger jeg – hver eneste dag.

Hey Beauties! Sensai – læser i jævnligt med her på bloggen, vil i vide at jeg efterhånden har nævnt disse produkter et par gange før – det er de lækreste kvalitetsprodukter jeg nogensinde har brugt. Jeg er fuldkommen oppe at køre over Sensai, derfor MÅ jeg fortælle jer om min daglige beauti rutine. øjenmasken er virkelig revolutionerende… I can’t even! Den er AMAZING! for ikke at nævne Designet – det hele ser så fint ud på mine hylder…sensai-beautyMin daglige Beauty Rutine.

Jeg bruger Sensai Creamy soap om morgenen, inden jeg tager cremer og makeup på, så huden er ren og frisk. sæben har en vidunderlig frisk og ren duft, og man kan sagtens bare fjerne den igen med våde pads, eller som jeg selv, med en fugtig varm vaskeklud

Bagefter bruger jeg Sensai Lotion II som er en rig formel på japansk silke der mætter huden med fugt og gør huden klar til at optage endnu mere fugt fra alle de skønne ingredienser der findes i denne hudpleje serie.

sensai-beauty-3

Ovenpå min Lotion II påfører jeg Sensai Eye Contour balm – Som er en rig øjen creme, der leverer fugt og næring til øjenzonen og opretholder et ungdommeligt udseende, mindsker mørke rander og strammer huden op.  -Det er man altså nødt til i min alder, inden det er for sent. Det er bare om at komme i gang med at forebygge! Det er faktisk ikke mange jeg kender, som bruger øjencreme, hvilket faktisk er ret overraskende ( gør du?)

Til sidst Ovenpå Lotion II og Eye contour påfører jeg Emulsion II som kan bruges af alle hudtyper.  Emulsion II ( dagcreamen)  giver masser af fugt, som er godt for de fine linier. Husk også at smøre jeres dagcreme helt ned på brystet, da det jo også er synligt og trænger til pleje.

sensai-beauty-4Min aften rutine er faktisk ret lig med min morgen rutine, dog benytter jeg om aftenen ( før alt andet) Sensai Cleansing oil, En blød og glat Rinse off olie, der effektivt fjerner Min make up. Sensais Rense produkter slår alt andet jeg har prøvet på markedet. Dens botaniske olier er nøje udvalgt til deres milde rensende virkning, og så efterlader både Cleansing oil og creamy soap, en ualmindelig ren hud, der er klar til at optage en masse fugt. Skønt ik. skal jeg rigtig flotte mig, ligger jeg en ansigtsmaske ca 2 gange om ugen (alt efter hvornår jeg har tid) Jeg skifter i mellem Scrub & Mask fra Filogra og British rose fresh plumping mask fra The Body Shop. To meget effektive og fantastiske masker der er værd at prøve.

Udover sensai, kan jeg heller ikke undvære min Everyday hero Oils of life – Intensely Revitalising Facial Oil fra The body shop – Den jeg bruger når jeg trænger til lidt ekstra. Har i prøvet den?


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bryllups outfit