Shop till you drop - Spar 70% på Miinto

Custom Made denim jacket

rails Larails custom denim jacketrails La X NadialineClick to Shop your own / Rails Customized denim jacket /


Det er langt om længe på tide at jeg viser jer, min mega cool customizet denim jakke fra Rails LA. Jeg elsker denim, og jakken her, er med mit navn på rykken, hvilket jeg selv synes er ret cool. Jeg ved det er lidt af et statement at slentre rundt i en jakke, med eget navn på ryggen, men hei hvorfor skulle jeg ikke. Rails er et af de brands, i har set mig i flere gange – senest outfittet fra madeira hvor jeg har en fin blonde top og en lang baby blå skjorte på, fra deres kommende SS17 kollektion. Jeg tog igår en tur til kbh, Og vendte verdenssituationen over en kaffe  med min gode blogger kollega Lise kastleen. Det var faktisk meningen at vi skulle være mødtes til sephoras presse event først, men fordi jeg sov over mig, måtte vi nøjes med en kaffe, og en slentre tur.

1 kommentar

  • Elisabeth

    Den er så lækker den jakke, det kunne godt være der skulle en hjem og hænge i mit skab også 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop till you drop - Spar 70% på Miinto